Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς και τα δεδομένα με τους Ικόκο και Τάνκοβιτς, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM για το παιχνίδι με τον Άρη ανέφερε πως, «είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο και η προσοχή μας είναι μόνο σε εκείνο. Δεν σκεφτόμαστε πιο παρακάτω, προετοιμαζόμαστε σκληρά. Ο Άρης μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε ένα εισιτήριο ευρωπαϊκό μέσω τους πρωταθλήματος. Και ο Άρης έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας. Δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Σοβαρότητα πάντα και κανένας δεν μας εξασφαλίζει ότι θα έχουμε ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν έχουμε όμως άγχος θεωρώ, γιατί όπου και να παίζουμε δίνουμε τα πάντα. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και αυτή η κακή πορεία που κάναμε μας στοίχισε».

Για τα αγωνιστικά ανέφερε ότι, «πλην του Ικόκο και του Μελούσο που τρέχει για τον τελικό. Ο Ρους θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη και θα χάσει την Ομόνοια».

Για το συμβόλαιο με τον Ικόκο είπε πως, «δεν έχει και θα το δει η διοίκηση, γιατί μας ικανοποιείσαι με τις αποδόσεις του. Αυτήν την στιγμή ωστόσο δεν βλέπουμε τον προγραμματισμό. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με παίκτες που λήγουν το συμβόλαιο τους».

Για τον Τάνκοβιτς είπε ότι, «κάποιες πρώτες επαφές έγιναν. Θέλουμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θέλουμε να ξεφύγει η προσοχή μας από εκεί που πρέπει».

Για τη συνεργασία με τη Σεβίλλη και τη Γουότφορντ ανέφερε πως, «έχουμε στείλει τον πρώτο μας σκόρερ στην Αγγλική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε και άλλες έτσι συνεργασίες. Επίσης έγινε ένα σενάριο στους προπονητές μας από την Σεβίλλη. Θέλουμε να κάνουμε και άλλες συνεργασίες μας και να συμμετέχουμε σε διάφορα τουρνουά όπως ήδη κάνουμε. Να αναπτύξουμε περισσότερες συνεργασίες με ακαδημίες».

Για τα εισιτήρια του τελικού ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου ανέφερε πως, «στόχος να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια. Μαζεύουμε κόσμο ήδη στην έδρα μας και ειδικότερα σε ένα τελικό. Θεωρώ έχουν πειστεί όλοι εδώ στην Πάφο και θα έρθει κόσμος και πρέπει να τον διαφυλάξουμε και να τον αποζημιώσουμε. Έχει γίνει ένα βήμα προς τα πάνω και δείχνουμε ότι έχουμε σταθερή άνοδο».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»