«Απ’ όσα ονόματα έχουν βγει, μηδέν παίκτες μας ενδιαφέρουν, δεν αποτελεί ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ο Γουίλερ»

Για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, καθώς και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, κλήθηκε να μιλήσει ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε για την επιλογή Νταβίντ Γκαγιέγο πως, «είναι νεαρός. Ξέρει να σχεδιάζει μια ομάδα και να είναι έτοιμη για τον πρώτο της αγώνας. Όταν μιλήσαμε μαζί του και του εξηγήσαμε τα υφιστάμενα δεδομένα στο προπονητικό τιμ, όπως ο Νούνο μας ανέφερε ότι θα έρθει με τον Όσκαρ Σουάρεθ και μας υπέδειξε ένα συγκεκριμένο άτομο για γυμναστή. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και στην ανακοίνωση για τον γυμναστή. Δεν έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο».

Για την προετοιμασία ανέφερε πως, «οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν στις 16 Ιουνίου. Εργμοτετρικά και ιατρικές εξετάσεις στις 17 Ιουνίου. Υπολογίζουμε είτε τελευταία μέρα του Ιούνη είτε πρώτη μέρα του Ιούλη να αναχωρήσουμε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Τείνουμε προς τη Σερβία και γίνονται οι διεργασίες για να κλείσουν το ξενοδοχείο και τα φιλικά. Θα δώσουμε τρία ή τέσσερα φιλικά ματς. Θα επιστρέψουμε 10-13 Ιουλίου και θα έχουμε ένα ακόμα φιλικό».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «ως ΑΠΟΕΛ ήμασταν πάρα πολύ ξεκάθαροι στις λεπτομέρειες γιατί αμφότεροι μας βοήθησαν πολύ τη λήξασα σεζόν και θέλαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους. Με τον Κβιλιτάια ξεπεράσαμε το όριο της υπέρβασης που θα τον ικανοποιούσε οικονομικά. Ήμασταν κοντά στο να συμφωνήσουμε, αλλά τελευταία μέρα είχε πει στον πρόεδρο ότι έχει μεγάλη πρόταση. Ο πρόεδρος του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει πιο μεγάλη πρόταση. Ο Ντάλσιο του κάναμε από τον Ιανουάριου πρόταση για ανανέωση με γενναία αύξηση απολαβών. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με άλλες απαιτήσεις. Επανήλθαμε με καλύτερη πρόταση, ωστόσο δεν άλλαξε τις απαιτήσεις του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της πρόθεσης του ΑΠΟΕΛ και της πρόθεσης του Ντάλσιο. Κάποια στιγμή πάγωσαν οι συζητήσεις, επανήλθε ο Ντάλσιο αλλά δεν άλλαξε την πρόθεσή του όσον αφορά το ύψος των απαιτήσεων. Ο Ντάλσιο για εμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Έχουμε αποκτήσει ποδοσφαιριστή στη θέση εκεί. Θέλουμε να αποκτήσουμε επιτελικό μέσο και δύο επιθετικούς, ένα αριστερό μπακ. Ούτε ο Βιγιαφάνες είναι προτεραιότητα, κοιτάζει κάποιες άλλες περιπτώσεις o προπονητής μας».

Για τον Μπεν δήλωσε πως, «θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία και θα αξιολογηθεί από τον προπονητή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μεγάλος δρόμος. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι της 31 Αυγούστου».

Ερωτηθείς για τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με το ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «απ’ όσα ονόματα έχουν βγει, μηδέν παίκτες ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν, υπήρχαν κάποιοι που έκαναν κλικ, αλλά εμείς θέλουμε να βρούμε επιθετικό έτοιμο που μπορεί να βοηθήσει στην πρόκριση από τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Γουίλερ είπε ότι, «δεν αποτελεί ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και περιμένω κι εγώ να μάθω από την επιτροπή προγραμματισμού τι θα γίνει με το θέμα».

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα