Ασύλληπτη ματσάρα στο Αμμόχωστος με νικήτρια την Ομόνοια-Λύτρωσε το τριφύλλι ο Στεπίνσκι στο τέλος

Μεγάλη νίκη, με ανατροπή στην ανατροπή πέτυχε η Ομόνοια, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την αλάνθαστη πορεία της.

Η Ομόνοια κατάφερε να προηγηθεί με τον Σεμέδο, στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από μπαλιά του Σίμιτς από δεξιά.

Η Νέα Σαλαμίνα απάντησε άμεσα, αφού ο Παπαγεωργίου στο 21ο λεπτό με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι γύρισαν το παιχνίδι στο 45', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντεθ, ο Βέλλιος έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Φαμπιάνο.

Στο 83, ο Στεπίνσκι έπειτα από μπαλιά του Χαμάς έγραψε το 2-2 για την Ομόνοια, ενώ τρία λεπτά αργότερα, με πλασέ από κοντινή απόσταση σημείωσε το τελικό 2-3 για τους πράσινους.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Λέζιακς, Μιγκελίτο, Μπεχαράνο, Καρλίτος, Παπαγεωργίου, Φερνάντεθ(63΄ Μπαχασά), Βέλλιος.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Χαμάς, Μάριτς, Κούσουλος, Εβάντρο, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»