Το παλεύουν για διεθνή Αυστριακό στην Ομόνοια!

Οι φίλοι της Ομόνοιας στο ίδιο έργο θεατές, έχοντας συνηθίσει στην… αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των χρονοδιαγραμμάτων. Και όταν γράφαμε στις 4 του μήνα όταν και παρήλθε το χρονικό όριο για την ευρωπαϊκή λίστα, ότι υπάρχει ένα 5ήμερο για να πάρουν παίκτη οι «πράσινοι», τώρα κυριολεκτικά έχουμε φθάσει στο παρά ένα.

Και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Το βασανιστικό ερώτημα, του κατά πόσον θα αποκτηθεί ο σέντερ φορ που έχουν προκρίνει οι Αναστασίου-Νταμπράουσκας, παραμένει. Και θα απαντηθεί σήμερα, καθώς τα μεσάνυχτα πέφτει η αυλαία. Θα υπάρχει βέβαια το ανοικτό παράθυρο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου των ανέργων, αλλά και των δανεικών εντός συνόρων, αλλά συνήθως όταν φτάσουμε εκεί, το εγχείρημα δυσκολεύει κατά πολύ.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, όπως τα έχουμε περιγράψει ξεκάθαρα όλες αυτές τις μέρες. Μάλιστα η προσπάθεια έχει εντατικοποιηθεί τα τελευταία 24άωρα, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει και αδειάζει «επικίνδυνα»! Τώρα γιατί παρατηρείται αυτή η δυστοκία, μόνο οι έχοντες τα ηνία και την ευθύνη γνωρίζουν! Εξακολουθεί πάντως να υπάρχει η πίστη από τα ενδότερα της ομάδας, ότι η πολυπόθητη μεταγραφή θα υλοποιηθει ... έστω και στις καθυστερήσεις. Ίδωμεν.

Αυστριακός φορ στη λίστα

Στην κορυφή της «πράσινης» λίστας φιγουράρει μία εξαιρετική περίπτωση και οι «πράσινοι» το παλεύουν για να τον φέρουν στο «Ηλίας Πούλλος». Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για Αυστριακό διεθνή φορ, που αγωνίζεται στη Bundesliga Αυστρίας. Αν γίνει κατορθωτή η συγκεκριμένη κίνηση, εκτοξεύει την Ομόνοια!

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα