Πένθος στην ΑΕΛ μετά τον θάνατο του Ζηνώνη Παπαδόπουλου

Πένθος επικρατεί στην ΑΕΛ μετά τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «γαλαζοκίτρινων» Ζηνώνη Παπαδόπουλου.

Τόσο η Θύρα 3, όσο και η επίσημη ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοινώσεις με αφορμή το θλιβερό συμβάν.

Η ανάρτηση της Θύρας 3:

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε ότι ο κύριος Ζηνωνής ξεκίνησε για το μακρινό του ταξίδι.

Έδωσε σπουδαίες μάχες με αξιοσημείωτη δύναμη και ψυχικά αποθέματα που σπάνια συναντά κανείς σε αυτόν τον κόσμο. Η σκέψη του έως και τις τελευταίες του στιγμές ήταν στην αγαπημένη του ομάδα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

Ακολούθησαν και τα συλλυπητήρια από την επίσημη ΑΕΛ:

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ζήνωνα Παπαδόπουλου, ευρέως γνωστός ως Ζηνωνής.

Αθόρυβος εργάτης ο Ζηνωνής άφησε το στίγμα του στην ΑΕΛ. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, δημιουργός και σκόρερ, αλλά και ένας πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος. Δεν ήταν μόνο υπέροχος ποδοσφαιριστής ο Ζηνωνής Παπαδόπουλος, αλλά και φανατικός Αελίστας, από αυτούς που τα έδιναν όλα.

Ο Ζηνωνής άφησε την δική του σφραγίδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο με την φανέλα της ΑΕΛ γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Σωματείου μας. Υπήρξε βασικό στέλεχος της ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 1967-68, στην παρουσία της ομάδας την επόμενη χρονιά στην Α’ Εθνική Ελλάδας αλλά και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κόλλησαν στο μηδέν Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ στο Αλφαμέγα-Έσβησαν οι τελευταίες ελπίδες για τετράδα
Διέλυσε την Πάφο και έδωσε παράταση στην αγωνία για τον πρωταθλητή η Ομόνοια
Δυο αγώνες το Σάββατο για την 7η αγωνιστική α’ ομίλου της Cyprus League by Stoiximan
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές των αγώνων στις 26, 27 και 28 Απριλίου
Κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ εντός του Alphamega statium η Ανόρθωση
Η παρουσία Κούμα στην Κωνσταντινούπολη…προκάλεσε πολιτική ένταση
Ανανέωσε ο Φιάκας στην Ομόνοια 29 Μ
Προκύπτει εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ στο οικονομικό κομμάτι του ΑΠΟΕΛ-Καταβλήθηκε σημαντικό ποσό στο φόρο
Στις 2 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Νέων Κ-19 -Ανόρθωση και Πάφος F.C θα διεκδικήσουν το τρόπαιο
Στο μυαλό του Απόλλωνα υπάρχει μόνο η Πάφος