Στο μυαλό του Απόλλωνα υπάρχει μόνο η Πάφος

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Φανούριο Κωνσταντίνου για το αυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ αλλά κυρίως για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη.

«Ένα ακόμη παιχνίδι για μας τυπικής διαδικασίας στο πρωτάθλημα. Έχουμε στο νου μας το παιχνίδι της Τετάρτης με την Πάφο στο κύπελλο. Στη σκέψη μας ο αγώνας στο Παφιακό και μόνο, θα είναι διαφορετικό από την πρόσφατη συνάντηση μας και οι δύο ομάδες θα έχουν κίνητρα και στόχο. Από χθες βράδυ ανακοινώσαμε sold out, αν είχαμε και τα εξαπλάσια πάλι θα τα διαθέταμε. Δεν εξυπηρετήθηκε η πλατιά μάζα του κόσμου της ομάδας, αντιλαμβανόμαστε τα παράπονα του κόσμου. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για τον αγώνα της Τετάρτης, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να στείλουμε την υπόθεση πρόκριση στη Λεμεσό».

«Θα δούμε το απόγευμα τις τελικές σκέψεις του Αυγουστή ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Σήμερα θα καταλήξει στο πλάνο. Δεν αδιαφορήσαμε σε κανένα παιχνίδι, θα παλέψουμε. Το άκουσμα του αντιπάλου δημιουργεί κίνητρα για τη δική μας ομάδα».

«Θα απουσιάσει ο Βούρος και ο Ντουοντού με κάρτες, επιστρέφει ο Κβίντα».

Για τις οφειλές προς το κράτος: «Ο πρόεδρος το ανέλαβε, προχώρησε τις διαδικασίες δεν θα επαναλαμβανόμαστε συνεχώς».

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ