Προαναγγελία Αγία Νάπα - Δόξα

Αμφότερες πανηγύρισαν πρεμιέρες την περασμένη αγωνιστική. Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η Αγία Νάπα έφυγε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το 2-2 απέναντι στην Ανόρθωση και πήρε τον πρώτο βαθμό της στον εφετινό μαραθώνιο. Την πρώτη νίκη της στη σεζόν κατέκτησε η Δόξα στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή επιβαλλόμενη 2-1 του Άρη στο «Μακάρειο».
Μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια οι «πορτοκαλί» θα επιχειρήσουν απόψε στο «Τάσος Μάρκου» (19:00, CytavisionSports1) να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη του τόσο στο τρέχον πρωτάθλημα όσο και συνολικά απέναντι στο σύλλογο της Κατωκοπιάς, ο οποίος σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια με την Αγία Νάπα είναι αήττητος (μία νίκη, δύο ισοπαλίες).
 
Φόρμα: Η Αγία Νάπα έχει μείνει «άσφαιρη» στα μισά παιχνίδια της σεζόν, ενώ σε πέντε εξ αυτών έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ. Η Δόξα επίσης έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις αγωνιστικές, ωστόσο εκτός έδρας έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια της έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από Εθνικό (2-2) και Ομόνοια (1-1).
 
Παίκτης-κλειδί: Έστω κι αν μέχρι στιγμής κινείται σε ρηχά νερά, ο Ανέι Λόβρετσιτς είναι ξεκάθαρα ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την Αγία Νάπα. Ο 28χρονος Σλοβένος αποτελεί ό,τι καλύτερο διαθέτουν οι «πορτοκαλί» σε αντίδοτο για τη δυστοκία στην παραγωγή φάσεων και στην επίτευξη τερμάτων. Για τη Δόξα ο αντίστοιχος παίκτης ακούει στο όνομα Ρικάρντο Φερνάντες. Κόντρα στον Άρη ο Πορτογάλος απέδειξε ότι παραμένει άκρως δημιουργικός και επικίνδυνος στις στημένες μπάλες. Παρά τα 37 χρόνια του παραμένει ο «εγκέφαλος» της ομάδας του.


Ποιους να προσέξετε: Οι εξτρέμ της Αγίας Νάπας, Γιόζεφ Φέμι και Ίμπσον ντε Μέλο, επωμίζονται το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού μέχρι να πιάσει ρυθμό ο Λόβρετσιτς. Στη Δόξα ο Αρίτθ Λόπεθ Γκαράι «φυλά τα νώτα» του Φερνάντες επιτρέποντάς του να ασχολείται κυρίως με το δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Ρικάρντο Λόμπο επιβεβαίωσε και κόντρα στον Άρη ότι είναι ικανός να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ.

Απουσίες: Μοναδικός απών για την Αγία Νάπα ο Ολλανδός επιθετικός Ντάρεν Μάατσεν (3/1), ο οποίος ένεκα οικογενειακού προβλήματος ευρίσκεται στην πατρίδα του. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα η Δόξα.

Διαιτητής: Χρίστος Ηλία
 
  

 

 

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου