O Ρουσιάς έδωσε το τρίποντο στην Ομόνοια

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Ομόνοιας από το στάδιο «Αμμόχωστος», καθώς με τέρμα του Ονησίφορου Ρουσιά κέρδισε 1-0 τον Ερμή, ο οποίος δέχθηκε την τέταρτη φετινή του ήττα που τον κρατά στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Μετά τη νίκη της η Ομόνοια ανέβηκε στην 4η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Ερμής παρέμεινε στην 12η θέση με μόλις πέντε βαθμούς.

 



Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με την Ομόνοια να έχει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της και να βρίσκει περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Από την πλευρά του, όμως και ο Ερμής, κυρίως με αντεπιθέσεις, επιδίωκε να κάνει τη ζημιά στους πράσινους. Το δίλεπτο 37’-39’ήταν το πιο συναρπαστικό του πρώτου ημιχρόνου. Πρώτα η Ομόνοια στο 37’ με το σουτ του Μπεμπέ το οποίο απέκρουσε ο Παναγόπουλος και έπειτα ο Ερμής στο επόμενο λεπτό, όταν ο Μπριτζίτο από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

 

Η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να πάρει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα, καθώς στο 53’ μετά από σέντρα του Κιρμ, ο Ρουσιάς με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.  Από εκεί και πέρα, η Ομόνοια κατέβασε ρυθμούς, ενώ ο Ερμής στην προσπάθειά του να αντιδράσει είχε κορυφαία στιγμή το πλασέ του Μαγέλε, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παναγή.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Κώστας Καϊάφας, ο οποίος αιτιολόγησε την αλλαγή του Γκουλόν. Προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο κόουτς του Ερμή, Απόστολος Μακρίδης.
 


Ομόνοια - Κώστας Καϊάφας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κέρδισαν δίκαια. Σταθήκαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ο Ερμής από τη μέρα που ήρθε ο Μακρίδης γίνεται καλύτερος κάθε εβδομάδα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς δεν σκοράραμε. στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε. Ο Γκουλόν μου ζήτησε αλλαγή. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ευχαριστώ το κόσμο που μας ακολούθησε και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ερμή».
 

 

Εθνικός - Απόστολος Μακρίδης: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια και τον Κώστα για τη νίκη τους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τη πίεση που θα είχε η Oμόνοια που κακώς την έχει. Δεν μπορείς να πιέζεις τόσο τα πράγματα, μόνο κακό φέρνεις. Θέλαμε να είμαστε στο παιχνίδι, μπήκαμε συντηρητικά, δεν είμαστε απαιτητικοί. Δεχθήκαμε το γκολ σε μια άτυχη στιγμή, χάσαμε μια ευκαιρία. Είναι κουραστικό να παίρνεις εντυπώσεις, και στα 5 παιχνίδια είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να μιλήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Χάνουμε όλα τα παιχνίδια από κάποιες λεπτομέρειες. Θα μιλήσουμε, θα δούμε τι θα κάνουμε. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια καλή συνέχεια στο Κώστα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 53’ Ρουσιάς
 
Κίτρινες: Κουίνσι, Γιαγκουδάκης / Ράμος, Κίρμ, Ασίς
 
Συνθέσεις:
Ερμής (Απόστολος Μακρίδης): Παναγόπουλος, Μπριτζίτο (52' Μπαλογκούν), Κουίνσι, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Λατόρε, Ν'Ντονγκ, Μουσταφά, Γιαγκουδάκης, Βασιλόγιαννης (74' Λίλλης), Κεϊτά.
Ομόνοια (Κώστας Καϊάφας): Παναγή, Ράμος, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Γκουλόν (46' Κίρμ), Μαργκάσα (66' Οικονομίδης), Μπεμπέ, Ασίς, Σκέμπρι, Ρουσιάς (79’ Σέρινταν).
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α' Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος
Β' Βοηθός: Παύλος Γεωργίου
4ος: Γιάννης Αναστασίου
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου
  
 
 

STIGM ERMIS-OMONOIA 7AG CFA from CFA Administrator on Vimeo.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου