Aρνητικός στην προσέγγιση της ΑΕΛ ο Πάμπος

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία ως γνωστό έλυσε τη συνεργασία της με τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα, η ομάδα της Λεμεσού προσέγγισε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Πάμπο Χριστοδούλου, για να επιστρέψει, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.
 
Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας ότι έπειτα από την συμφωνία λύσης της συνεργασίας με τον κ. Χριστοφόρου έγινε μία και μοναδική προσέγγιση για την έλευση νέου προπονητή και αυτή ήταν προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας μας κ. Πάμπο Χριστοδούλου.
 
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους επικοινώνησε από το μεσημέρι με τον Κύπριο τεχνικό και του διεμήνυσε ότι η θέση του προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού είναι ανοικτή για εκείνον εφόσον έχει τη διάθεση της επιστροφής.
 
Ο κ. Χριστοδούλου από την πλευρά του απάντησε αργά το απόγευμα στον πρόεδρό μας, ότι τη δεδομένη στιγμή δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα μας και ευχήθηκε ότι καλύτερο. Ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους με τη σειρά του ευχήθηκε στον τεχνικό της Εθνικής μας ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
 
Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας προς τους απανταχού ΑΕΛίστες και δίνει υπόσχεση ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να φέρει στην ομάδα μας ένα ικανό τεχνικό, νέο, φιλόδοξο και με νοοτροπία νικητή, έτσι ώστε να οδηγήσει την ΑΕΛ μας εκεί που την θέλει ο κάθε ένας αγνός ΑΕΛίστας!
 
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ».
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League