Δεύτερη νίκη για Δόξα, βουλιάζει η Ε.Ν.Π

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα που επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλμινίου στο «Μακάρειο» με 2-1Η ομάδα της Κατωκοπιάς έφτασε τους 9 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η ομάδα της Ένωσης δέχθηκε τέταρτη συνεχόμενη ήττα που την άφησε κολλημένη στους 7 βαθμούς και φαίνεται πως είναι η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι και θα φέρει το διαζύγιο με τον Νίκο Καραγεωργίου.
 
Η Ένωση ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με το σου του Φροξυλιά στο 20’ να φεύγει έξω, ενώ στο 24΄ο Βούκσεβιτς (έπαιξε πρώτη φορά ως βασικός στο πρωτάθλημα) βρέθηκε σε θέσης βολής, εντούτοις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Η Δόξα στη μοναδική καλή φάση που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, έχασε κραυγαλέα ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια για την ανάποαυλα, όταν το δυνατό σουτ του Ρικάρντο Φερνάντες σταμάτησα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αμπάρι.
 
 
Η Δόξα ευτύχησε στο 49’ να προηγηθεί στο σκορ με το τον Ντάνι Λόπες, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στον φετινό μαραθώνιο.
 

Το δεύτερο γκολ που «σκότωσε» τις ελπίδες της Ένωσης για βαθμολογικό κέρδος, πέτυχε ο αιώνιος έφηβος Ρικάρντο Φερνάντες, με το δεύτερο φετινό του γκολ. Στο 86΄ο Βούσκεβιτς ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο Μπούντιμιρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως νικήθηκε από τον σπεσιαλίστα στις αποκρούσεις πέναλτι Νέγκρι, για κακή τύχη του οποίου όμως ο επερχόμενος Βούκσεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το τελικό 2-1.
 
Λούκας Χατζηλούκας: «Δεν κέρδισε ο καλύτερος και αδικείται η Ένωση από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη η Ένωση. Κάναμε μια υποφερτή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ήμασταν και τυχεροί. Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι, ξανά». 
 

Νίκος Καραγεωργίου: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με λίγους φιλάθλους. Έκαναν καλή προσπάθεια οι δύο ομάδες και δυστυχώς κέρδισε η Δόξα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν κάτι περισσότερο δεν το παίρνουμε. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ένα πολύ σημαντικό  παιχνίδι με την ΑΕΛ». 
 
 
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Παουλίνιο, Λεάντρο, Λεονάρντο, Εντμάρ, Φοφανά (90+2’ Κωνσταντίνου), Λόπεθ (89’ Ενινφούλ), Γκαράι, Δημητρίου (75’ Καρλίτος), Φερνάντες, Κένιντι.

Ένωση: (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάρης, Κοσμά, Σίλβα, Πιερέττης, Βαλλιάνος, Βούκσεβιτς, Μπάουμαν, Φαν Ράνσμπεκ (70’ Σβόγιτς), Φροξυλιάς (70’ Μπασόφ), Ντίκσον (81’ Παπαδόπουλος), Μπούντιμιρ.

Σκόρερ: 49’ Λόπεθ, 80’ Φερνάντες / 87’ Βούκσεβτς

Κίτρινες: Νέγκρι  / Κοσμά, Σίλβα
 
Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου

Α' Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου

Β' Βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής

4ος: Σάββας Ζαφείρης

Παρατηρητής: Ανδρέας Ξάνθου
 

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για Κορέια η Ανόρθωση-«Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται με άλλη ομάδα μέχρι την κατάληξη»
Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο