Νέο συμβόλαιο σε Βενγκέρ ως το 2019

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ από το 1996. Ο Αλσατός προπονητής έχει περάσει σχεδόν δυο δεκαετίες στους "κανονιέρηδες", επομένως κάτι καλό θα κάνει και κρατάει την δουλειά του, όσο και αν υπάρχουν αρκετοί επικριτές του. Οι περισσότεροι τον στηλιτεύουν για το γεγονός ότι επί των ημερών του η ομάδα δεν κατέκτησε όσους τίτλους θα μπορούσε ή θα ήθελε.

Πάντως, η διοίκηση της Άρσεναλ είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Βενγκέρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αγγλικός Τύπος και οι άνθρωπο της ομάδας θα έχουν επαφή μαζί του, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Οι δυο πλευρές μιλούν την ίδια "γλώσσα", γνωρίζουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον και λογικά δεν θα δυσκολευτούν να βρουν κοινό τόπο.

Ο Βενγκέρ έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και η νέα συμφωνία αναμένεται να είναι ως το καλοκαίρι του 2019, εν ολόγοις για τρία ακόμη χρόνια. Ο ίδιος θα έχει περισσότερα χρήματα να διαχειριστεί, ώστε να ενισχύσει μετεγγραφικά την Άρσεναλ και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική τόσο στην Premier League όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.  

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν