Έστω και δύσκολα η Ομόνοια

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ομόνοια κατάφερε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου, κερδίζοντας με 2-0 την ΠΑΕΕΚ, η οποία πάλεψε αρκετά για να  κάνει την έκπληξη.
 
Το σημαντικό για το τεχνικό της ομάδας της Λευκωσίας, Κώστα Καϊάφα, ότι βρήκε την ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν πήρα αρκετά λεπτά μέχρις στιγμής, όπως οι Μπρανέσκου, Καπράλ και Καντούτσης.
 
Οι πράσινοι πήραν νωρίς το προβάδισμα, μόλις στο 17’, όταν μετά από σέντρα του Ράμος, ο Σιέρινταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Η ομάδα της Κερύνειας επιδίωξε στη συνέχεια να αντιδράσει και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες όμως ο Μπρανέσκου δήλωσε ετοιμότητα.
 
Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς, όπως και το πρώτο, δηλαδή στη μετριότητα. Αμφότερες οι δύο ομάδες έκαναν κάποιες καλές επιθετικές δραστηριότητες, χωρίς να μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα. Εξάλλου, όσο περνούσε ο χρόνος, οι πράσινοι έχοντας περισσότερες αντοχές, έλεγξαν τον αγώνα και είχαν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο σκοπός τους επιτεύχθηκε στο 92' με τον Κιρμ να γράφει το τελικό 2-0.
 
Σκόρερ: 17' Σέρινταν, 92' Κιρμ
 
Κίτρινες:
Ομόνοια (Κώστας Καϊάφας): 
Μπρανέσκου, Δημητρίου (68’ Γκουλόν), Λομπζιανίτζε, Καντούτσης, Καμπράλ, Φυλακτού, Μπεμπέ, Ράμος, Εζέ (64' Κιρμ), Σκέμπρι (46΄Φιλιώτης), Σέρινταν.
ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Παπαδόπουλος, Κώστα, Γαβριήλ, Φραγκέσκου, Αριστοτέλους, Παναγιώτου (46' Μηνά), Ανκομά, Βασιλείου (61’ Νικολάου), Βούζας, Ραχμάν (42' Γιαννόπουλος), Ορατίου.
 
Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους
Α' Βοηθός: Αντώνης Ζαρτηλάς
Β' Βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος
4ος: Νικόλας Στ. Νικολάου
Παρατηρητής: Άνθιμος Παπαχαραλάμπους
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος