Κριστιάνσεν: «Η Ομόνοια δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρσι»

«Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα (31/10) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν και ο Μοντέϊρο, ενόψει του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια (Κυριακή 01/11, 18:00).
 
O Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι όπως πάντα τους περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια. Υπενθύμισε την περσινή ήττα με 1-3 όταν η ομάδα απώλεσε την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική απόσταση και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αποτελεί μάθημα αυτή η αναμέτρηση.
 
Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα εκτός έδρας και όχι τόσο εντός, τόνισε ότι σημασία έχει να κερδίζεις και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για ακόμη μία βδομάδα είπε ότι θα περιμένει την τελευταία προπόνηση για να πάρει οριστικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα.
 
Για τον Νέστωρα Μυτίδη εξήγησε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα τον περιμένουμε να φτάσει στο απόλυτο βαθμό ετοιμότητας για να μπει στην ομάδα, καθώς είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της.
 
Για την χρησιμοποίηση του Μοντέϊρο στην μεσαία γραμμή, είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και εάν θα το επαναλάβει θα το αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση. Για την ανάλυση του παιχνιδιού της Ομόνοιας είπε ότι είναι μία ομάδα που δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι, με πολλή ποιότητα και ταχύτητα, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
 
Τέλος για τον Αντερ Μουρίγιο o προπονητής μας είπε ότι ελπίζει να είναι έτοιμος όταν θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, το σημαντικό για τον Βάσκο κεντρικό αμυντικό είναι να συνεχίσει καλά την αποθεραπεία του και βήμα-βήμα να επανέλθει στην ομάδα γιατί και αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής.
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα