Ερμής-Αγία Νάπα: Ανεπιθύμητη ισοπαλία

Στο στείρο 0-0 έμειναν Ερμής και Αγία Νάπα στο στάδιο «Αμμόχωστος», έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τον πυθμένα της βαθμολογίας. 

Οι φτεροπόδαροι που πήραν τον πρώτο τους βαθμό με τον Νίκο Παναγιώτου στον πάγκο τους βρίσκονται στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Αγία Νάπα είναι στην τελευταία με μόλις 3 βαθμούς. 

Οι δύο ομάδες, πάντως, έδωσε ένα καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αφού η νίκη ήταν επιτακτική και για τους δύο και ως εκ τούτου επιβαλλόταν το επιθετικό παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Αραδίππου ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες, όπως τα σουτ των Κεϊτά και Γιαγκουδάκη στο ίδιο λεπτό (82’). Οι προσπάθειες όμως των παικτών του Ερμή δεν καρποφόρησαν και έτσι το 0-0 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μάλιστα, ο Ερμής ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπριτζίτο στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
-

Κίτρινες: Γκονσάλες 24', Βασιλόγιαννης 34', Μπριτζίτο 71' / Σκόπλιακ 54', Μπάμπα 66'

Κόκκινη: Μπριτζίτο 85’ (με δεύτερη κίτρινη)

Συνθέσεις:

Ερμής (Νίκος Παναγιώτου):
Παναγόπουλος, Ουλίσε, Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Χριστοφή, Μουσταφά(Μπριτζίτο 60'), Γκονσάλες, Μπαλογκούν(Ουατάρα 71’), Βασιλόγιαννης, Κεϊτά, Τζέσι
Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Μπριντιγκάρ, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Σκόπλιακ, Μαρκόφσκι, Μπάμπα(Εμγκούνι 90'), Ρεϊνολτς, Φούσκο, Φέμι(Μάρκου 83'), Ίμπσον, Στογιάνοφ(Αντωνίου 90')
  
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 
 
Νίκος Παναγιώτου: «Θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το παιχνίδι και στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πάρα πολλές φάσεις, αλλά δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις από τα πλάγια, οι οποίες δεν είχαν θετική κατάληξη.

Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ πιο δυνατά, διεκδικήσαμε με περισσότερες αξιώσεις το παιχνίδι, φτιάξαμε τρεις με τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες, στις οποίες αν σκοράραμε μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Δώσαμε το δικαίωμα στον οποιοδήποτε αντίπαλο να έρχεται και να έχει απαιτήσεις για τη νίκη. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και να ορθώσουμε το ανάστημα του Ερμή, όπως ήταν και πιο πριν και με τη δουλειά και μόνο να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Υπήρχαν κάποιες αποφάσεις στο παιχνίδι, τις οποίες θέλω να τις δω με την ηρεμία μου για να δω τι έφταιξε, είτε δικά μας λάθη είτε κάποιων άλλων. Δεν τα βάζουμε κάτω. Τα παιδιά έδωσαν πολλές δυνάμεις και περίμεναν να εισπράξουν κάτι περισσότερο. ΘΑ το πράξουμε στη συνέχεια, να είστε σίγουροι.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αγίας Νάπας. Οι φίλοι του Ερμή να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της πολύ σύντομα».
 
 
Γιώργος Κοσμά: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε πολλές δυνάμεις σε όλο το παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας.

Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας ικανοποιεί ο βαθμός αν και θέλαμε κάτι παραπάνω.

Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να παίρνουμε βαθμούς. Αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από όλους του παράγοντες, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει νίκες για να μείνει στην κατηγορία».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα