Απόλλων: Ξεθύμανε ο Παπουλής!

Έχοντας τον Φώτη Παπουλή σε μεγάλα κέφια, ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-1 της Δόξας. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς λόγω της τιμωρίας για τα όσα έγιναν στο ματς με την Ανόρθωση, σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Έτσι, οι κυανόλευκοι έφτασαν στους 17 βαθμούς, όσους έχει και η Ανόρθωση, ενώ η Δόξα δέχθηκε την 4η φετινή της ήττα και έμεινε στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα της Λεμεσού, όπως ήταν αναμενόμενο, έλεγξε το ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και διεκδίκησε με περισσότερες αξιώσεις ένα τέρμα που θα την έφερνε πιο κοντά στο στόχο της. 

Στο 38’ ο στόχος επιτεύχθηκε, όταν η μπάλα έφθασε στον Παπουλή, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Χατζηφραγκίσκου για να γίνει το 1-0.

 

 

Ο ίδιος παίκτης στο 57’ έδωσε τέλος στην αγωνία και με δεύτερο προσωπικό τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδι ήταν ανοικτό. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να αλλάξουν το σκορ, η καθεμιά για τους δικούς της σκοπούς. Τελικά, η ομάδα της Κατωκοπιάς που δεν παρέδωσε τα όπλα, κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν στο 89' μετά από ένα κακό διώξιμο από τον Βάλε η μπάλα χτύπησε στον Σακέτι, στρώθηκε στον Εντμάρ ο οποίος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ: 38’, 57’  Παπουλής / 89' Εντμάρ 

Κίτρινες: Παπουλής, Ελίσιο, Ζοάο Πέδρο / Φερνάντες, Λεονάρντο

Συνθέσεις:
Απόλλων (Πέδρο Εμανουέλ):
Βάλε, Πέδρο, Σιμόες, Φρέιρε, Ελίσιο, Mέζγκα (66' Κονσεϊσάο), Στογιάνοβιτς, Σατσέτι, Παπουλής (84' Σλάβτσεφ), Ντα Σίλβα, Γκιέ Γκιέ (90+2' Πίττας).
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Λεάντρο, Λεονάρντο, Εντμάρ, Φοφανά, Γκαράι (84' Κένιντι), Λόπεθ (62' Ενινφούλ), Καρλίτος, Φερνάντες, Κωνσταντίνου (59' Λόμπο).

Σκόρερ: 38', 56' Παπουλής / 

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
Α' Βοηθός: Νίκος Καλησπέρας
Β' Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου
Τέταρτος: Δώρος Τούρος
1ος Επιπρόσθετος: Χαράλαμπος Σκαπούλλης
2ος Επιπρόσθετος: Νικόλας Αθανασίου
Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 

 

Πέδρο Εμάνουελ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε πολλές κινήσεις και χωρίς την μπάλα κα χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας αφήνει ευχαριστημένους το γεγονός, ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια».   

 

 
Λούκας Χατζηλούκας: «Οι παίκτες μας έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα»

 

  

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα