«Χ»άρηκε η Σαλαμίνα, όχι η Πάφος

Νέα Σαλαμίνα και Πάφος F.C. πέτυχαν από ένα τέρμα στο "Αμμόχωστος - Επιστροφή" και πήραν από ένα βαθμό.
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με την Νέα Σαλαμίνα να έχει την κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την πολύ σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Πάφου. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση ενώ είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Μάατσι ο οποίος έχασε μοναδική ευκαιρία από πολύ κοντινή απόσταση.

Κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την Σαλαμίνα να προσπαθεί να απειλήσει είτε από αριστερά είτε από δεξιά είτε από στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Αλλαγή ρόλων στο 2ο ημίχρονο, με την Πάφο να είναι αυτή η οποία μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο χάνοντας δύο σημαντικές φάσεις στο 51’ με σουτ του Οκόγιε και στο 52’ με το δοκάρι του Αλαμπί. Τελικά το γκολ ήρθε στο 57’ από τον Μάατσι ο οποίος μετά από πάσα του Γκελασβίλι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Στεινμπορς και να γράψει το 0-1.
Η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ξεκάθαρες ευκαιρίες για να απειλήσει την Παφιακή ομάδα. Η φιλοξενούμενη θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 82’ με τον Μάατσι, ο οποίος ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και πολύ ωραίο πλασέ, είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.
Ότι δεν κατάφερε η Πάφος στο 81’ το πέτυχε η ομάδα της Αμμοχώστου 10 λεπτά μετά, η οποία ισοφάρισε στο 91’΄. Ο Τσούρτσουριτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του άτυχου Ρόιν με την Σαλαμίνα να παραμένει για τέταρτο παιχνίδι αήττητη. Η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε στους 10 βαθμούς και η Πάφος F.C. στους 5.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στέινμπορς, Άντιτς, Ζάρκοβιτς, Τσίγκουινι, Τσίνα, Σκοπελίτης, Κούσουλος, Τσούρτσουριτς, Μάρτσιεφ, Πεδρίτο, Μακρίεφ

ΠΑΦΟΣ FC : Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι, Μουτίνιο, Μάτσι, Ιωάννου, Δημοσθένου, Κχμαλάτζε



Δειτε Επισης

Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»