Διαπρέπει με την Σλόβαν ο Παπαβασιλείου

Εντυπωσιακή πορεία διανύει η Σλόβαν Μπρατισλάβας στους δύο μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ο Νικόδημος Παπαβασιλείου. Ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος έγινε ο πρώτος Κύπριος που κοουτσάρει ομάδα του εξωτερικού, αντικατέστησε στις 21 Αυγούστου τον Ντούσαν Τίτελ, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω του άσχημου ξεκινήματος της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Ο Νίκκι παρέλαβε την Σλόβαν μετά την 5η αγωνιστική. Τότε ήταν στην 5η θέση του σλοβακικού πρωταθλήματος με οκτώ βαθμούς, με απολογισμό δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα. 

Η πρόσληψη του Νίκκι, με βάση τα αποτελέσματα, άλλαξε την πορεία της ομάδας. Σε οκτώ παιχνίδι με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της η Σλόβαν πέτυχε έξι νίκες, έχασε μία φορά και μία έφερε ισοπαλία.

Στο πρωτάθλημα, πλέον, η Σλόβαν είναι στην 3η θέση, ισόβαθμη στους 24 βαθμούς με τη δεύτερη Ζίλινα, από την οποία δέχθηκε και τη μοναδική ήττα (3-0 εκτός) της επί εποχής του Νικόδημου Παπαβασιλείου. Οι άλλες απώλειες βαθμών ήρθαν στην 9η αγωνιστική στην εντός έδρας ισοπαλία με την Τρένσιν, η οποία είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, η Σλόβαν έφερε τα εξής νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα υπό τον Νίκκι: Σπαρτάκ Τρνάβα (2-0), Σκάλιτσα (4-1), Μιχάλοβτσε (1-2), Ποντρέζοβ (3-1) και Ζλάτε (2-0). Σαφώς εύκολη ήταν η επικράτηση στο γ’ γύρο του κυπέλλου με 8-0 επί της Βίνιτσα. 



Δειτε Επισης

MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Στην τέταρτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres-Δεν έγινε η κούρσα μεταλλίων