Δοκιμάζεται στη Σλοβακία η Εθνική Ελπίδων

Με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.
 
Η ομάδα μας ένα μήνα μετά το ξεκίνημα της Ολλανδίας και τη βαριά ήττα με 4-0, δίνει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της και με νέο πρόσωπο κυνηγά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάλογη παρουσία στη διαδρομή της προκριματικής φάσης.
 
Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Σλοβακίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και με το δεδομένο ότι η τεχνικής ηγεσίας θα παρατάξει το πλάνο δράση με σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας.
 
Ο Κώστας Μαλέκκος περιμένει από τους διεθνείς μας να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Σλοβάκους και από την πρώτη στιγμή που συγκεντρώθηκαν για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ήταν σαφέστατος στις τοποθετήσεις του.
 
«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα από την προσπάθεια να μπορέσουμε να είμαστε και διεκδικητικοί», τονίζει ο προπονητής της Εθνικής μας.  
 
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Ανδρέας Κυριάκου, Φύτος Κυριάκου, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Τασουρής, Βασίλης Παπαφώτης, Χρίστος Τζιάμας, Μηνάς Αντωνίου, Κυριάκος Παναγή, Γιώργος Αρέστη, Μάριος Ηλία, Λοϊζος Κοσμάς, Αντώνης Κουμής, Ιωάννης Κούσουλος, Δημήτρης Τζακουρής, Ανδρέας Παναγιώτου, Ανδρέας Φραγκέσκου, Θωμάς Ιωάννου, Στέφανος Μουκτάρης, Ανδρέας Καρό, Μάριος Πεχλιβάνης.

Η Σλοβακία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της τον περασμένο μήνα στη Λευκορωσία όπου ηττήθηκε με 1-0. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Πάβελ Χάπαλ.
 
Τηλεοπτικός ο αγώνας
Όπως ήδη ανακοινώθηκε ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 18:20 (ώρα Κύπρου) και θα μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόραση της Σλοβακίας. Το Στάδιο Spartak Myjava που θα φιλοξενήσει τον αγώνα είναι χωρητικότητας 2.700 θέσεων και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της Σλοβακίας αναμένεται να τον παρακολουθήσουν 2 χιλιάδες θεατές. Θα διαιτητεύσει ο Φιλανδός Ville Nevalainen (διεθνής από το 2014) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ville Koskiniemi και Marko Hänninen. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Jari Järvinen.

*Για τον όγδοο όμιλο την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο αγώνας Λευκορωσία - Τουρκία.

*Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λευκορωσία στις 13 Οκτωβρίου.
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»