Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ

Σημαδιακή είναι η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο για το υπό ανέγερση γήπεδο της ομάδας.
Τα έργα άρχισαν εδώ και καιρό και με βάση τον προγραμματισμό η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο σε εννέα μήνες.
 
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν όπως παρευρεθείτε στην ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 2015 και ώρα 7:00 μ.μ.H κατάθεση του θεμέλιου λίθου θα γίνει από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.Θα προηγηθεί αγιασμός από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Κιτίου κκ Χρυσόστομο».
Στο μεταξύ την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη από τον πρόεδρο του Σωματείου, Άντρο Καραπατάκη. Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα αφορά το θέμα του πακέτου μετοχών του νέου γηπέδου και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου. 
 
  
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας