Πλήρης η εθνική Γαλλίας στο "Wembley"

Δύο από τα μέλη της εθνικής Γαλλίας έχουν περάσει δύσκολες στιγμές το τελευταίο 48ωρο μετά το μπαράζ επιθέσεων στην καρδιά του Παρισιού και αυτοί είναι οι Λασανά Ντιαρά και Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο πρώτος είδε σοκαρισμένος το όνομά της ξαδέρφης του, Αστά Ντιακιτέ, μεταξύ των θυμάτων των "τυφλών" τρομοκρατικών επιθέσεων ενώ ο δεύτερος έζησε ώρες αγωνίες μέχρι να μάθει τελικά πως η αδερφή του βγήκε ζωντανή από το θέατρο Bataclan όπου 89 αθώες ψυχές έχασαν τη ζωή τους.  
 
 
Με αυτά τα δεδομένα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξεκαθάρισε στους δύο παίκτες αλλά και στους υπόλοιπους πως θα σεβόταν την επιλογή τους σε περίπτωση που δεν ένιωθαν εντάξει για να ακολουθήσουν την αποστολή για το φιλικό με την Αγγλία, όμως όλοι ξεκαθάρισαν πως μπορεί να τους υπολογίζει και έτσι θα πετάξουν κανονικά και οι 23 παίκτες για Λονδίνο.

"Θα έρθουν όλοι οι παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των "τρικολόρ" Φιλίπ Τουρνόν.
 
 

Δειτε Επισης

La Liga, Μπαρτσελόνα – Θέλτα 4-3: Απίθανη ανατροπή τίτλου στο 90’+8’
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey