Χωρίς Καβενάγκι-Εφραίμ στη Γερμανία

Στην Κύπρο θα μείνουν οι Φερνάντο Καβενάγκι και Γιώργος Εφραίμ. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν πρόγραμμα θεραπείας στον «Αρχάγγελο» και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία για τον αγώνα με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
 
Δελτίο Τύπου
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας επί κυπριακού εδάφους για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την FC Schalke 04 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Ketsbaia ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία. Αποστολή: Waterman, Κίσσας, Codina, Sergio, Ασσιώτης, Αντωνιάδης, Carlao, Astiz, Amorin, Αναστασίου, Morais, Vinicius, Μακρίδης, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Vander, Αλεξάνδρου, De Vincenti, Stilic, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Piatkowski.
 
 
Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 09:00 με ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο του Düsseldorf στις 12:30 ώρα Κύπρου (11:30 ώρα Γερμανίας).
 
Η αποστολή θα καταλύσει στο Essen. Για αύριο είναι προγραμματισμένη η διάσκεψη τύπου του προπονητή μας στις 18:30. Παρόντας θα είναι και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
 
Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο Veltins Arena. Θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά. Στη σημερινή προπόνηση ο Εφραίμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Αλωνεύτης και Ιωάννου.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα