Σοκ για Πόρτο, την έπιασε η Τσέλσι

H Nτινάμο Κιέβου νίκησε με 2-0 την Πόρτο στο "Ντραγκάο" και η Τσέλσι νίκησε 4-0 τη Μακάμπι στο Τελ-Αβίβ, έτσι οι Άγγλοι έπιασαν τους Πορτογάλους στην κορυφή και οι Ουκρανοί είναι 2 βαθμούς πίσω.

Την τελευταία αγωνιστική η Ντινάμο υποδέχεται την Μακάμπι και φαντάζει απίθανο να την υποχρεώσει στην έκτη ήττα της, έτσι με ισοπαλία στο Τσέλσι - Πόρτο θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, στην οποία θα τερματίσει 1η η Ντινάμο, 2η η Τσέλσι και 3η η Πόρτο!

Φυσικά, όποιος νικήσει στο Τσέλσι - Πόρτο θα προκριθεί και μάλιστα ως πρωτοπόρος, ενώ γενικά η Ντινάμο αν νικήσει θα προκριθεί με κάθε σενάριο στο Λονδίνο.
 
 
Πόρτο - Ντινάμο Κιέβου 0-2

Σκόρερς: 35' πέν. Γιαρμόλενκο, 64' Ντέρλις Γκονσάλες

Γήπεδο: "Ντραγκάο", Πόρτο

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Λαγιούν, Ντανίλο Περέιρα (46' Αντρέ Αντρέ), Ρούμπεν Νέβες, Ιμπουλά (67' Κορόνα), Τέγιο, Μπραχιμί (67' Οσβάλντο), Αμπουμπακάρ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Σοβκόβσκι, Ντανίλο Σίλβα, Χατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνες, Ριμπάλκα, Σιντορτσούκ, Γκάρμας, Γιαρμόλενκο, Ντέρλις Γκονσάλες (78' Μπελχαντά), Ζούνιορ Μοράες (86' Τεοντόρτσικ).
 
 
Μακάμπι Τελ-Αβίβ - Τσέλσι 0-4

Σκόρερς: 20' Κέιχιλ, 73' Ουίλιαν, 77' Οσκάρ, 91' Ζουμά

Γήπεδο: "Σάμι Όφερ Στάντιουμ", Χάιφα

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Ένας κεντρικός αμυντικός, ο Γκάρι Κέιχιλ, άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 20' και από το 41' οι Άγγλοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, καθώς αποβλήθηκε ο Ταλ Μπεν Χαΐμ Ι με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Ντιέγκο Κόστα. Πρώτα ο Βραζιλιανο-Ισπανός τον είχε χτυπήσει πονηρά στο πρόσωπο, αλλά πάλι την γλίτωσε.

Στο 73' ο Ουίλιαν έκανε το 2-0 με εκτέλεση φάουλ, έφτασε τα 4 στην διοργάνωση, αλλά και τα 4 είναι με εκτελέσεις φάουλ! Έχει ποσοστό επιτυχίας 80%, καθώς έχει 4 γκολ σε 5 εκτελέσεις!
Ο Οσκάρ πέτυχε στο 77' το τρίτο γκολ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και στο 91' σκόραρε και ένας ακόμη στόπερ, ο Κουρ Ζουμά, για το τελικό 0-4.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ: Ράικοβιτς, Ντάσα, Ταλ Μπεν Χαΐμ Ι, Κάρλος Γκαρθία, Μπεν Χαρούς, Άλμπερμαν (85' Αζουλάι), Ιγκιέμπορ, Πέρετζ, Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ (80' Μπεν Μπασάτ), Ρίκαν, Ζάχαβι (89' Ιτζχάκι).

ΤΣΕΛΣΙ: Μπέγκοβιτς, Αθπιλικουέτα, Κέιχιλ, Τέρι (72' Ζουμά), Μπάμπα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Οσκάρ, Ουίλιαν (79' Ρεμί), Αζάρ (69' Πέδρο), Ντιέγκο Κόστα.

*κόκκινη 41' Ταλ Μπεν Χαΐμ Ι
 
 
Η βαθμολογία

 1. Τσέλσι 10 (11-3)

2. Πόρτο 10 (9-6)

3. Ντινάμο Κιέβου 8 (7-4)

4. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 0 (1-15)

Τελευταία αγωνιστική (9/12)

Ντινάμο Κιέβου - Μακάμπι Τελ-Αβίβ

Τσέλσι - Πόρτο

 
 

Δειτε Επισης

Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League
Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν