Καταγγελία για στήσιμο του αγώνα της Αρμενίας με την Αλβανία

Η Εθνική Αλβανίας του Τζάνι Ντε Μπιάζι εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, πρόκριση σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας υπάρχουν σκιές γύρω από τον τρόπο με τον οποίο η Αλβανία πήρε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι όποιες ενστάσεις του Ρούμπεν Χαϊραπετιάν αφορούν το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Αλβανία στο φινάλε των προκριματικών, που βρήκε τη γειτονική μας χώρα να επικρατεί 3-0 και να σφραγίζει το εισιτήριο για τα επικείμενο Euro, όπου κάνει λόγο για... προδοσία από πλευρών των Αρμένιων διεθνών.  
 
 
"Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού.

Είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα. Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μάλιστα, λίγο καιρό μετά από δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ πουυποστήριζαν πως η Αλβανία "έστησε" το ματς προσφέροντας 2.000.000 ευρώ σε τέσσερις συνολικά Αρμένιους διεθνείς!

Υπενθυμίζεται πως στο επίμαχο παιχνίδι που διεξήχθη στις 11 Οκτωβρίου στο Ερεβάν, οι Αρμένιοι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον και έτσι οι Αλβανοί "καθάρισαν" νωρίς με τέρματα στο 9ο λεπτό (αυτογκόλ Χοβνανισιάν) και το 23ο (Τζιμσίτι), ενώ έγραψαν το τελικό 3-0 στο 76ο (Σαντίκου) για να τερματίσουν στην 2η θέση του 9ου ομίλου αφήνοντας τρίτους τους Δανούς.
 
 

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»