Είχε δίκαιο ο Πουλλαΐδης

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στα διοικητικά της Ανόρθωσης ο Χρίστος Πουλλαΐδης τον Ιανουάριο του 2013, μίλησε δημόσια για το vision (όραμα) 2020, αναλύοντας το πλάνο του για το μέλλον της Ανόρθωσης, αρκετοί τον χλεύασαν. Τότε, η «Κυρία» ήταν ένα «μαύρο χάλι» οικονομικά και ουδείς πίστευε ότι η ομάδα θα ξεπεράσει τα Νοεμβριανά του 2008 και θα ορθοποδήσει. Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης πάλεψε κόντρα σε όλους για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρίας. Δεν φοβήθηκε να επιμείνει ακόμα και όταν χρειάστηκε να βρεθεί κόντρα στους  οργανωμένους οπαδούς (καταλήψεις στα γραφεία και συλλαλητήρια), αλλά και πρώην παράγοντες.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια από τη μέρα σύστασης της ποδοσφαιρικής εταιρίας το χρέος της Ανόρθωσης μειώθηκε τουλάχιστον κατά 5 εκατ. ευρώ, ενώ στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αμμοχώστου βγάζει υγεία και οργάνωση. Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δήλωσε πρόσφατα ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι ο κορυφαίος πρόεδρος που είχε ποτέ η Ανόρθωση. «Με τον κ. Πουλλαΐδη στην προεδρία, είναι προτέρημα να αγωνίζεσαι στην Ανόρθωση», ανέφερε ο κατά πολλούς καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή. 

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έμεινε πιστός στο τριετές πλάνο που έθεσε το καλοκαίρι του 2014, στηρίζοντας τον Αντρέ Πάους και βήμα-βήμα οδηγεί την Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών. Ναι, η Ανόρθωση έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να κατακτήσει ακόμα και τον τίτλο. Αν δεν τα καταφέρει όμως δεν θα είναι αποτυχία.
 

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα της Αμμοχώστου είναι διάρκεια, στοχοπροσύλωση και δουλειά. Τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι κρίνονται μετά τα Χριστούγεννα και εκεί είναι που θα αποδείξει η Ανόρθωση αν έχει τα «κότσια» και το βάθος στο ρόστερ για να παλέψει μέχρι τέλους. 
 

Δειτε Επισης

Η Ρωσία αναγνώρισε τα μέλη της FIFA που δωροδοκήθηκαν για το Μουντιάλ 2018
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσαλώνει στη Μύκονο η πανέμορφη πρέσβειρα του Μουντιάλ της Ρωσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Έκλαιγαν στο «αντίο» της εθνικής Γαλλίας οι Ρωσίδες εργαζόμενες του ξενοδοχείου
Μουντιάλ 2018: Ισως το πιο συναρπαστικό της ιστορίας!
Οι ποινές στους εισβολείς στον τελικό του Μουντιάλ!
Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή άρχισα να κυνηγάω τους συμπαίκτες μου με πυροσβεστήρα»
ΒΙΝΤΕΟ: ʼναψε καπνογόνο ο Μόντριτς!
ΒΙΝΤΕΟ: O εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη πνίγεται στην αγκαλιά του Μπαπέ
ΒΙΝΤΕΟ: Τρολάρισμα Πογκμπά σε ʼγγλους με «It's coming home»
Από €400.000 θα πάρουν οι Γάλλοι διεθνείς (τα χαρίζει ο Μπαπέ)