Ξύλο στο αεροδρόμιο ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους!

Κροάτες χούλιγκανς βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το βράδυ της Τετάρτης (4/11).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και όπως προέκυψε από τις επιχειρήσεις τις ελληνικής αστυνομίας, στο σχέδιο των Κροατών ήταν η συνεργασία με φίλους του Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα Σέρβοι χούλιγκανς έφτασαν στην χώρα μας για να σταθούν στο πλευρό των οπαδών του Ολυμπιακού σε πιθανές συγκρούσεις των δύο στρατοπέδων.

Το σκηνικό... πολέμου που ετοιμαζόταν είχε γίνει πλήρως αντιληπτό από την ΕΛ.ΑΣ που πήρε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μην υπάρξουν συναντήσεις των δύο πλευρών. Περιπολίες, προσαγωγές, φύλαξη δρόμων και όλα τα σχετικά. Μέτρα ασφαλείας είχε πάρει και ο Ολυμπιακός προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό στα πέριξ του Φαληρικού γηπέδου και πράγματι οι Πειραιώτες εισέπραξαν τα συγχαρητήρια τόσο της UEFA, όσο και των ανθρώπων της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ωστόσο Κροάτες και Σέρβοι βρήκαν την ευκαιρία τους! Κατά την αποχώρηση τους από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" οι δύο πλευρές αντιλήφθηκαν η μια την παρουσία της άλλης και η σύρραξη ήταν γεγονός. Ξύλο της... αρκούδας, με χέρια, πόδια, κεφάλια, καδρόνια και ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Στο αεροδρόμιο επικράτησε ένας μικρός χαμός, σε ένα ασυνήθιστο θέαμα, με σκηνές ωμής βίας σε κοινή θέα. Διμοιρίες των ΜΑΤ είναι καθ' οδόν προκειμένου να βάλουν ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη σύγκρουση Κροατών και Σέρβων.  

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα χρυσά πριμ που θα πάρουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι
Με Κριστιάνο Ρονάλντο η λίστα της Πορτογαλίας για το Euro 2024
Τέλος εποχής για τον Κρόος-Aνακοίνωσε ότι αποσύρεται μετά το Euro 2024
Ο τρομερός Παυλίδης και ο… απλησίαστος Κέιν
Αποφασίζει για Τσάβι ο Λαπόρτα, έτοιμη η λίστα με τους αντικαταστάτες
Επιμένουν οι Γάλλοι-«Ο Αλμέιδα παραμένει στη λίστα της Μαρσέιγ»
Φεύγει και ο αδερφός του Μπαπέ από την Παρί
Σαλάχ: Θα παλέψουμε σαν τρελοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου
Aπρόοπτο στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι-Πέταξαν έξω από το κλαμπ τον Κάρσον
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα με την Άστον Βίλα, να χαρίσουμε στη Φλωρεντία ένα τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε»