Πεντάρα και στην ʼρσεναλ η Μπάγερν

Δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Άρσεναλ η Μπάγερν, νίκησε τους Άγγλους με 5-1 στο Μόναχο και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου μαζί τον Ολυμπιακό.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 3-0, ο Άριεν Ρόμπεν σκόραρε 37 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, ενώ θυμίζουμε πως 5 γκολ στην Βαυαρία είχε δεχτεί και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ (5-0).  
 
 
Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Σκόρερς: 10' Λεβαντόβσκι, 29' και 89' Τόμας Μίλερ, 44' Αλάμπα, 55' Ρόμπεν / 69' Ζιρού

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
 
Όταν έχεις απέναντί σου τον Λεβαντόβσκι τα λάθη απαγορεύονται. Στο 10ο λεπτό ο Μέρτεζακερ απέτυχε να τον βγάλει οφ-σάιντ στην εξαιρετική σέντρα του Τιάγκο Αλκάνταρα και ο Πολωνός με ιδανική κεφαλιά νίκησε τον Πετρ Τσεχ, για το 1-0.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα στην απέναντι εστία ο Μεσούτ Εζίλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς σκόραρε με το χέρι, αν και αυτό ήταν κολλημένο στο χώμα του.

Με αρκετή τύχη στο 29ο λεπτό ο Τόμας Μίλερ διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών, καθώς η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, ενώ το 3-0 έκανε ο Ντέιβιντ Αλάμπα στο 44' με εξαιρετικό σουτ έπειτα από δικό του... κλέψιμο στο κλέψιμο στον Καθόρλα, ο οποίος πάντως ζήτησε φάουλ.

Αυτή είναι μόλις η 2η φορά στο Champions League που η Άρσεναλ χάνει 0-3 στο ημίχρονο, με πρώτη να είναι τον Σεπτέμβρη του 2003 από την Ίντερ.

Το 4-0 ήρθε από τον Άριεν Ρόμπεν στο 55', έπειτα από ασίστ του Αλάμπα, μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Ντόουγκλας Κόστα. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ολλανδός είχε περάσει στο 37 δευτερόλεπτα πριν σκοράρει!

Ο Αρσέν Βενγκέρ έβγαλε τον Τζόελ Κάμπελ στο 59' και στο 69' ο Ολιβιέ Ζιρού μείωσε με όμορφο γυριστό σουτ, αλλά στο 89' ο Τόμας Μίλερ σκόραρε για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
 

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ (68' Μπενατιά), Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Κομάν (55' Ρόμπεν), Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι (71' Βιδάλ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Ντεμπισί, Μέρτεζακερ, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Μονρεάλ, Κοκελέν, Καθόρλα (87' Τσέιμπερς), Μεσούτ Εζίλ, Τζόελ Κάμπελ (59' Γκιμπς), Αλέξις Σάντσες, Ζιρού (85' Ιουόμπι)
 
Η βαθμολογία
1. Μπάγερν 9 (13-3)
2. Ολυμπιακός 9 (6-6)
3. Άρσεναλ 3 (6-10)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3 (3-9)
 
 

Δειτε Επισης

Ο τρομερός Παυλίδης και ο… απλησίαστος Κέιν
Αποφασίζει για Τσάβι ο Λαπόρτα, έτοιμη η λίστα με τους αντικαταστάτες
Επιμένουν οι Γάλλοι-«Ο Αλμέιδα παραμένει στη λίστα της Μαρσέιγ»
Φεύγει και ο αδερφός του Μπαπέ από την Παρί
Σαλάχ: Θα παλέψουμε σαν τρελοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου
Aπρόοπτο στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι-Πέταξαν έξω από το κλαμπ τον Κάρσον
«Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα με την Άστον Βίλα, να χαρίσουμε στη Φλωρεντία ένα τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε»
Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν ο Κομπανί
Το αντίο του Τσιμίκα στον Κλοπ-«Η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή»
Ένοπλη επίθεση σε παίκτες της Μαρσέιγ-Προσπάθησαν να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα