Ούτε με τη δέκατη η Αγία Νάπα

Αποτυχημένη αποδείχθηκε και η δέκατη απόπειρα της Αγίας Νάπας να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στην τρέχουσα περίοδο. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής οι «πορτοκαλί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Πάφο στο «Τάσος Μάρκου» και παρέμειναν κολλημένοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Κοσμά συνέλεξε το δεύτερο βαθμό της σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις, η αντίστοιχη του Σοφοκλή Σοφοκλέους τον δεύτερο σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια.
Η Αγία Νάπα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθειά της. Στο 7’ ο Φούσκο σήκωσε την μπάλα για τον -κινούμενο στην πλάτη του Γκριγκαλασβίλι- Μ’Γκούνι, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον εξερχόμενο Κρούμινς για το 1-0. Ήταν το πρώτο γκολ του επιθετικού από τη Ζιμπάμπουε στο τρέχον πρωτάθλημα και η πρώτη φορά που η Αγία Νάπα κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ σε παιχνίδι της.

Ως το τέλος του πρώτου μέρους κάθε ομάδα απώλεσε από μία εξαιρετική ευκαιρία για γκολ: οι οικοδεσπότες στο 20’ με τον Στογιάνοφ και οι φιλοξενούμενοι στο 29’ με τον Οκόγε.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Γκριγκαλασβίλι ν’ αστοχεί δις από καλή θέση εντός περιοχής (48’, 50’), στο 64’ ο νεοεισελθών Λαμπρόπουλος αστόχησε δις διαδοχικά να νικήσει τον Κρούμινς για το 2-0 και δέκα λεπτά αργότερα η Πάφος έφτασε στην ισοφάριση: η άμυνα της Αγίας Νάπας απέτυχε να απομακρύνει αποτελεσματικά την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χμαλάτζε και ο Γκριγκαλασβίλι με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πρίντιγκαρ. Ήταν το δεύτερο τέρμα στη σεζόν για τον Γεωργιανό της Πάφου, η οποία στο 90’ έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή με τον Αγιβί.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (4-4-2): Πρίντιγκαρ - Μέρτακκας, Σκόπλιακ, Μαρκόσκι, Φίλγκεϊτ (46’ Λαμπρόπουλος) - Ρέινολντς, Φούσκο - ντε Μέλο, Φεμί (51’ Μάατσεν) - Στογιάνοφ (62’ Λόβρετσιτς), Μ’Γκούνι.
ΠΑΦΟΣ (4-2-3-1): Κρούμινς - Γκόμες, Αλαμπί, Γκριγκαλάβα, Ιωάννου - Νταμάου, Χμαλάτζε - Οκόγε (88’ Δημοσθένους), Γκριγκαλασβίλι (82’ Μουτίνιο), Μαασί - Γκελασβίλι (84’ Αγιβί).

 

 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League