Record: "Επιστρέφει στην Πόρτο ο Ερνάνι"

Ο Ερνάνι θα δει και το σημερινό ματς (16/12, 19.30) στην Ριζούπολη από την τηλεόραση. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το είδε από την εξέδρα. Ο Μάρκο Σίλβα έχει στείλει τα μηνύματά του στον Πορτογάλο εξτρέμ με τους δύο σερί αποκλεισμούς του από τους αγώνες των “ερυθρολεύκων” και ήδη υπάρχει ένα κλίμα στο Ρέντη ότι ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τον Ολυμπιακό ολόκληρο καλοκαίρι για το “έρχεται-δεν έρχεται” βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Η πορτογαλική “Record” που παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στην Πόρτο, είχε ρεπορτάζ στο σημερινό της φύλλο για τον Ερνάνι. “Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στους “δράκους” της Πόρτο”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ της σημείωσε: "Ο 24χρονος έχει παίξει σε 16 ματς, αλλά μόνο στα 4 εξ αυτών ξεκίνησε βασικός. Η πιθανότητα να φύγει από τον Ολυμπιακό ακουγόταν έντονα και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στις επιλογές του Σίλβα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενίσχυσε το συγκεκριμένο σενάριο. Τον επόμενο μήνα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ερνάνι.

Πάντως, αν τελικά επιστρέψει στην Πόρτο ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες, δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της γιατί στη θέση του υπάρχουν οι Μπραχίμι, Κορόνα, Τέγιο και Βαρέλα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να βρεθεί λύση με έναν νέο δανεισμό".
 
 

Δειτε Επισης

Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»