Γκουαρδιόλα: "Έχω πάρει την απόφασή μου για τη Μπάγερν"

Η ώρα της αλήθειας φτάνει σιγά σιγά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 44χρονος τεχνικός δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως έχει γνωστοποιήσει στον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου πως έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του στην "Allianz Arena", την οποία μάλιστα θα αποκαλύψει μετά τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος των Βαυαρών στο Αννόβερο.

"Ο Κάλε (σ.σ. Ρουμενίγκε) γνωρίζει τα πάντα. Ο σύλλογος, ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και εγώ έχουμε πει αρκετές φορές ότι θα πούμε κάτι μετά τον τελευταίο αγώνα μας μέσα στο 2015 απέναντι στο Ανόβερο, και έτσι θα μείνουν τα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Ανόβερο, του οποίου έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα, προσθέτοντας πως την Κυριακή θα επιστρέψει στην Ισπανία για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.  
 
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα καταφτάνει στην αίθουσα για να δώσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος Αννόβερο-Μπάγερν
 
Οι φήμες τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να διαδέχεται τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου υπογράφοντας μάλιστα βασιλικό τριετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς (με 15.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές!), με τον Καταλανό να ερωτάται για αυτά τα σενάρια και να απαντάει: "Ο Κάρλο είναι σούπερ προπονητής και σούπερ άτομο".

Σημειώνεται πως λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του Γκουαρδιόλα, η Μπάγερν ανακοίνωσε επίσημα πως προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τους Μίλερ, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ (μέχρι το 2021) και Τσάμπι Αλόνσο (ως το 2017).
 

Δειτε Επισης

Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν