Ξανά στου Ρέντη δεκατέσσερις Κύπριοι νεαροί άσοι

Πρόσκληση από την Ακαδημίατης ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ώστε να επισκεφθούν και πάλι τις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη, έλαβαν 14 Κύπριοι νεαροί άσοι. Οι 14 ήταν στην 30μελή αποστολή που είχε μεταβεί για δοκιμές στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, κατόπιν επιλογής μέσα από τα δοκιμαστικά που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 2015. Τώρα έχουν άλλη μια ευκαιρία, μεταξύ 17 και 21 Φεβρουαρίου του νέου έτους.
 
«Το ότι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς ξεχωρίζει τρίτη φορά αυτά τα παιδιά και για δεύτερη φορά τους ανοίγει τις πύλες του Ρέντη, είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τους ίδιους τους νεαρούς και τις οικογένειές τους» λέει ο υπεύθυνος ο Χρίστος Κωνσταντίνου της SoccerWorldCyprusπου είναι υπεύθυνη για τη Σχολή Ποδοσφαίρου των Πειραιωτών στην Κύπρο.
 
Τα εννιά από τα 14 παιδιά προέρχονται από τα έντεκα κλιμάκια του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, ενώ άλλα πέντε παιδιά είναι από διαφορετικές ακαδημίες του νησιού, γεννημένα από το 2000 έως το 2004. Μετά και την επίσκεψη αναμένεται ότι ο Ολυμπιακός θα επικεντρωθεί σε μικρότερο αριθμό παιδιών, δίνοντάς τους ακόμη περισσότερες και συχνότερες ευκαιρίες παρακολούθησης, με σοβαρό το ενδεχόμενο ακόμα και πρότασης για εγκατάσταση στην Αθήνα, για όσα παιδιά ανταποκριθούν στις προσδοκίες της τεχνικής διεύθυνσης στου Ρέντη.
 
Παράλληλα, εντός του 2016, ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα κάνει νέα δοκιμαστικά στην Κύπρο, με στόχο να ξεχωρίσει ταλέντα που θα κληθούν  στου Ρέντη. Στόχος είναι η θεσμοθέτηση των δοκιμαστικών, ώστε τα παιδιά της Κύπρου να παρακολουθούνται σε τακτική βάση, με τον Ολυμπιακό να ενεργοποιεί έτσι πλήρως το πρόγραμμα παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών και στην Κύπρο.
 
Ο Ολυμπιακός Πειραιώς διαθέτει μια από τις πιο μεγάλες ακαδημίες στην Κύπρο, με κλιμάκια σε όλες τις ελεύθερες πόλεις του νησιού και περισσότερα από 800 παιδιά.Η νέα πρόσκληση για μετάβαση στου Ρέντη, όπου εδρεύουν τα αγωνιστικά τμήματα, επιβεβαιώνει τη στενή σχέση μεταξύ της Διεύθυνσης Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ, με απώτερο σκοπό την προώθηση ποδοσφαιριστών στα αγωνιστικά τμήματα και στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Δειτε Επισης

Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος
Έγιναν καπνός τα εισιτήρια από τους ΑΠΟΕΛίστες για τη Νότια μέσα σε δέκα λεπτά
Συγκινεί ο Κατσαβάκης-Σε δημοπρασία η φανέλα του Champions League για την Ανόρθωση
Μήνυμα νίκης από Ρόκα-«Δεν υπάρχει χώρος για τοξικότητα και απαισιοδοξία»
Τα εισιτήρια του ΑΠΟΕΛ για τον τελικό πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ