Ο Φέργκιουσον υψώνει ασπίδα προστασίας για τον Μουρίνιο

Η φετινή σεζόν είναι καταστροφική για τον Ζοζέ Μουρίνιο, με την Τσέλσι να μετράει ήδη 8 ήττες στις πρώτες 15 αγωνιστικές και να απέχει ελάχιστους πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού, παρόλα αυτά υπάρχουν άτομα που εξακολουθούν να στηρίζουν φανατικά τον "special one" και να θεωρούν πως προλαβαίνει να φέρει τα πάνω-κάτω μέσα στη σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι μάλιστα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον επί 27 χρόνια τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καλό φίλο του Πορτογάλου, να ζητάει δημόσια από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να στηρίξει την επιλογή του Μουρίνιο και να μην "πέσει στην παγίδα" της αντικατάστασής του.

"Ο Αμπράμοβιτς έχει απολύσει τόσους πολλούς προπονητές τα τελευταία 10 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι έχει πάρει το μάθημά του. Θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στον Ζοζέ και να πιστεύει πως είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση.  
 
 
Δεν έχει νόημα να απολύσεις έναν από τους καλύτερους τεχνικούς όλων των εποχών, έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε κάθε χώρα που έχει εργαστεί, έχει κατακτήσει μεγάλα τρόπαια.

Θα ήταν ανόητο από την πλευρά του να κάνει αυτό το βήμα και να προχωρήσει στην απόλυσή του. θα πρόκειται για λανθασμένη διαχείριση και όχι για κίνηση ηγέτη", τόνισε ο Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, και πρόσθεσε:
 
 
"Παρακολουθώ τον Ζοζέ και του έχω μιλήσει αρκετές φορές. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχει επιτυχία. Αν κοιτάξει κανείς την καριέρα του θα δει πως διαρκώς ανεβαίνει, και είναι τώρα η πρώτη φορά που όλα πηγαίνουν άσχημα για εκείνον.

Είδα το ματς με τη Μπόρνμουθ το Σάββατο και παρότι έχασε η Τσέλσι θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους ηγέτες, έτσι και στην περίπτωση του Ζοζέ, θα βρει τη λύση και θα επιστρέψει στην κανονικότητά του.
 
 
Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά τώρα όμως ξέρω την δουλειά που έχει κάνει στο ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι η τωρινή κατάσταση θα κρατήσει για πολύ..."
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν