Ολοταχώς για ρεκόρ καριέρας ο Σέρινταν

Εφτά γκολ μακριά από την προσωπική του επίδοση στο σκοράρισμα είναι ο Κίλιαν Σέρινταν. Ο επιθετικός της Ομόνοιας πέτυχε ήδη δύο τέρματα με τη φανέλα του τριφυλλιού στις πρώτες δύο αγωνιστές (δεν συμπεριλαμβάνονται οι ευρωπαϊκοί αγώνες) και οδεύει ολοταχώς για να σπάσει το προσωπικό ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε μια χρονιά στο πρωτάθλημα.
 
Η σχέση του υψηλόσωμου επιθετικού με τα αντίπαλα δίκτυα δεν ήταν και η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του. Αν και επιθετικός, έχει ως καλύτερη επίδοση τερμάτων τα εννέα γκολ με τη φανέλα της Κιλμάρνοκ την περίοδο την περίοδο 2012-13.
 
Παραγωγικό  για τον 26χρονο φορ ήταν το πέρασμα του από την Σεντ Τζόνστον το δεύτερο εξάμηνο του 2010, οπόταν μέτρησε 6 γκολ σε 16 εμφανίσεις. Η επόμενη σεζόν βρήκε τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στη Λέφσκι Σόφιας, όπου σημείωσε μόλις 4 τέρματα σε 19 αγώνες, ενώ ακολούθως παραχωρήθηκε για δεύτερη φορά δανεικός στην Σεντ Τζόντσον, έχοντας όμως μέτρια χρονιά με 4 γκολ σε 28 αγώνες.
 
Ο ερχομός του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, ήταν μια νέα προοπτική στην καριέρα του Ιρλανδού, ο οποίος σε μια διετία πέτυχε 8 τέρματα στο πρωτάθλημα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Κάποια εξ’ αυτών ήταν καθοριστικά στην πορεία του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων.
 
Η μεταγραφή του στο αντίπαλο δέος το περασμένο καλοκαίρι συζητήθηκε όσο λίγες στην Κύπρο, καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Γιώργο Βακουφτσή το 2005 που μετακομίζει από τον «Αρχάγγελο» στο «Ηλίας Πούλλος».
 
Με το «καλημέρα» στο τριφύλλι ο Ιρλανδός πήρε φανέλα βασικού και την πήρε στο σπίτι. Η φετινή σεζόν μέχρι στιγμής είναι αρκετά παραγωγική για τον Σέρινταν που έχει όλα τα εφόδια για να κάνει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα.
 
 

Δειτε Επισης

Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»