Υπό πίεση Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Σε «Μακάρειο» (Δόξα-Ανόρθωση, 16:00, CytavisionSports2) και «Τσίρειο» (Άρης-ΑΠΟΕΛ, 18:00, CytavisionSports1) συνεχίζεται σήμερα η δράση για τη 18η αγωνιστική του 77ου πρωταθλήματος α’ κατηγορίας.
Η χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ επί της ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (1-0) έφερε την πρωτοπόρο στους 45 βαθμούς και πρόσθεσε πίεση στην «Κυρία» και στον πρωταθλητή που χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μην ανοίξει περαιτέρω η διαφορά προς όφελος των Λαρνακέων.
Ο σύλλογος της Αμμοχώστου είναι αήττητος στα εκτός έδρας παιχνίδια του με τη Δόξα στην α’ κατηγορία, ωστόσο προέρχεται από δύο ισοπαλίες (Εθνικός, Ομόνοια) και θα στερηθεί τους Μαϊσουράτζε (τιμωρημένος), Κουλούρη, Κωνσταντίνου (τραυματίες) και Αμπουρτζάνια (στην Ισπανία για ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ταραγόνα).
Στον αντίποδα η Δόξα θέλει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ και θα εμφανιστεί ενισχυμένη με τον Άμπελ Περέιρα. Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δημητρίου, Παουλίνιο, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Αδάμος Ευσταθίου.
Στο «Τσίρειο» ο Άρης χωρίς τον τιμωρημένο Μπόνιφεϊς στοχεύει σε μια εμφάνιση αντίστοιχη εκείνης στο ΓΣΖ την περασμένη εβδομάδα, αλλά σ’ ένα καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ό,τι αυτό κόντρα στην ΑΕΚ (1-2).
Επιστροφή στις νίκες επιδιώκει και ο ΑΠΟΕΛ μετά το απρόσμενο στραπάτσο απέναντι στη Δόξα. Ο πρωταθλητής, ο οποίος μετά από δύο συναπτές ήττες αισθάνεται πλέον και την… ανάσα της Ομόνοιας (στο -2 μετά το χθεσινό 4-0 επί της Αγίας Νάπας), θα έχει ξανά στη διάθεση του τον ντε Βινσέντι, καθώς και τους νεοφερμένους Μιλάνοφ και Γιαννιώτα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καρλάο, Αστίθ και Αρτυματάς.  

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα