Ρονάλντο: "Θα ήθελα το αριστερό πόδι του Μέσι"

Οι τρεις διεκδικητές της "Χρυσής Μπάλας", λίγες ώρες πριν φορέσουν τα κουστούμια τους για το γκαλά της FIFA έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, στην οποία ουσιαστικά ο ένας εκθείαζε τον άλλο.

"Το αριστερό πόδι του Μέσι είναι πολύ καλό, θα ήθελα να το έχω", τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ο Νεϊμάρ ανέφερε θα ήθελε να έχει ένα πόδι από τον Αργεντινό και ένα από τον Πορτογάλο!

Όταν ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε αν θα χάριζε τις "Χρυσές Μπάλες" που έχει κατακτήσει (φτάνει τις 5 αν την πάρει φέτος) για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, είπε: "Δύσκολη ερώτηση. Προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ό,τι σπουδαιότερο μπορείς να κατακτήσεις, έτσι θα επιλέξω αυτό".

Την αρχή στις δηλώσεις την έκανε ο Νεϊμάρ και ουσιαστικά έδειξε δεν τρέφει καμία ελπίδα για να κατακτήσει την "Χρυσή Μπάλα". Τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην 3άδα μαζί με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και πως ελπίζει να ξαναβρεθεί εκεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για ένα ξεχωριστό βραβείο, το οποίο θέλει πολύ δουλειά όλο το χρόνο για να το κατακτήσεις. Τόνισε πολύ χαρούμενος που για 8η φορά είναι στην 3άδα και απέφυγε να μιλήσει για νίκη απόψε, αναφέροντας απλά πως πως του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να σπάει ρεκόρ.

Ο Μέσι πήρε τον λόγο και συμφώνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πόσο όμορφο είναι να βρίσκεσαι σε αυτό το γκαλά και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πόσο σπουδαία ήταν η περσινή χρονιά, στην οποία κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, χάρη στην δουλειά που έκανε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ένας φίλαθλος από τα social media ρώτησε τον Ρονάλντο για το Νο7: "Όταν πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησα το 28, αλλά ο Φέργκιουσον είπε "όχι, το 7 θα πάρεις". Φοβόμουν λίγο, καθώς αυτόν την φανέλα είχε ο Μπέκαμ. Από τότε είναι ο αγαπημένος τους αριθμός. Όλα όσα έχω έχουν να κάνουν με το Νο7".  

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση