Την ήθελε η μπάλα!

Πέντε νίκες έχει στη φετινή σεζόν η ΑΕΛ. Οι δύο ήταν κόντρα στην ουραγό Αγία Νάπα, μία επί του Ερμή, μία επί της Ομόνοιας, και η 4άδα των επιτυχιών έκλεισε ψες με το διπλό στο ΓΣΖ επί της ΑΕΚ.
 
Το τρίποντο σε βάρος της ομάδας της Λάρνακας ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λεμεσού που παλεύει να ξεμπλέξει από τα σενάρια υποβιβασμού. Η νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος απέδειξε ότι η ΑΕΛ μπορεί να τα πάει καλύτερα.
 
Η αλήθεια είναι ότι στο χθεσινό παιχνίδι η… μπάλα ήθελε πολύ την ΑΕΛ να βγει νικήτρια. Σκόραρε νωρίς στον αγώνα, σε κρίσιμο σημείο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ όταν η ΑΕΚ εξασκούσε πίεση - και ό,τι και να έκανε δεν μπορούσε να βρει στόχο - η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και άλλο τέρμα, αν της έκανε και άλλο το χατίρι η μπάλα.
 
Με αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς και τον αντίπαλο να επιδιώκει συνεχώς την ισοφάριση, οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν πολλούς χώρους και μπορούσαν, κυρίως προς το φινάλε, να διευρύνουν και άλλο την επιτυχία τους.

Ο δρόμος της εξάδας είναι μακρύς για την ΑΕΛ, για την οποία όμως το ζητούμενο είναι να αποφύγει τις περιπέτειες και να αποκτήσει ξανά τη δυναμική της. Δεν δυνάμωσε λόγω του διπλού στο ΓΣΖ, αφού χρειάζεται να έχει και συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις.
 
Σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν και οι μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου. Ο Πιέχ ξεκίνησε τον αγώνα και ήταν πολύ καλός. Ο Πολωνός επιθετικός καλείται να δώσει λύση στο εύκολο γκολ που ταλαιπωρεί την ΑΕΛ από την αρχή της χρονιάς. Πάντως, αποχώρησε με πρόβλημα και το απόγευμα θα περάσει από εξετάσεις. Ο Στεπάνοβιτς αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»