ΑΠΟΕΛ: "Τελείωσε" τον Μακρίδη η διοίκηση

Τα λόγια πράξεις κάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία είναι αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα για να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των "γαλαζοκιτρίνων" τίθεται εκτός ομάδας ο Κωνσταντίνος Μακρίδης για πειθαρχικούς λόγους.
 
Η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά από απόφαση της διοίκησης και την σύμφωνο γνώμη του προπονητή τίθεται άμεσα εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους».
 
Στον Κύπριο μέσο που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες παρά τις πολλές ευκαιρίες που του δόθηκαν από την τεχνική ηγεσία,  xρεώνεται απειθαρχία που διαταράσσει την ηρεμία στα αποδυτήρια. Η περιθωριοποίηση του Μακρίδη είναι το πρώτο, αλλά όχι το τελευταίο, μέτρο που λαμβάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από τη Δόξα που έφερε τον ΑΠΟΕΛ στο -7 από την κορυφή. Ο Μακρίδης θα προπονείται μόνος μέχρι νεοτέρας, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είχε το απόγευμα συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τόζα Σάμπουριτς.
Στον Γεωργιανό προπονητή ξεκαθαρίστηκε πως είναι το απόλυτο αφεντικό στον «Αρχάγγελο». Η  διοίκηση τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη, ωστόσο θα πρέπει και ο ίδιος ν’ αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να βρει τον τρόπο ώστε ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών με απώτερο σκοπό την υλοποίηση της κατάκτησης του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.  
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πάρθηκαν αποφάσεις με στόχο την ανατροπή της όλης κατάστασης, οι οποίες θα υλοποιηθούν σταδιακά. Η περιθωριοποίηση του Μακρίδη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην ανάπαυλα του αγώνα με τη Δόξα (πέταξε τη φανέλα όταν του ανακοινώθηκε πως θα αντικατασταθεί από τον Πιέρο Σωτηρίου), δεν είναι η μοναδική που πάρθηκε, εντούτοις δεν αναμένεται να τεθεί άλλος ποδοσφαιριστής εκτός πλάνων.  
Αργότερα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές στον «Αρχάγγελο». 
 
Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε νωρίτερα ο Ρεπόρτερ για την πρόθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ να βάλει χέρι στους ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές