Συμφώνησε με Τριανταφυλλόπουλο η Ομόνοια

Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας για την περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ρεπόρτερ ο 22χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τους «πράσινους» και θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η συμφωνία της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, προνοεί δανεισμό έξι μηνών, με την ομάδα του τριφυλλιού να έχει το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για άλλο ένα χρόνο.
 
Ο διεθνής αμυντικός ανήκει στον Παναθηναϊκό από το 2011 και μετρά 64 συμμετοχές και δύο γκολ. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε πέντε αγώνες, τρεις πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου, αλλά και στα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ για τα προκριματικά του Europa League.
 
O ύψους 1,86 μ. ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός της Ομόνοιας, όπως και ο βοηθός προπονητής Κριστόφ Βαζέχα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό.
 
Η Αθηναϊκή ομάδα ήθελε να παραχωρήσει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή κάπου που να αγωνίζεται ως βασικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και η παρουσία των Μιλόγεβιτς και Βαζέχα στο «Ηλίας Πούλλος» ήταν το σημείο «κλειδί» στην υπόθεση.
 
 Δείτε ΕΔΩ όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων την περίοδο του Ιανουαρίου. 
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»