Ανόρθωση: Αγχωτική νίκη επί της Δερύνειας

Βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα σε χαμηλές στροφές και σπαταλώντας με επιπολαιότητα τις ευκαιρίες της η Ανόρθωση έδωσε δικαιώματα στη Δερύνεια, την οποία εν τέλει κατέβαλε με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola.
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της η «Κυρία» ξεκίνησε δυνατά, δημιούργησε φάσεις με τους Ορλάντι (4’), Αβραάμ (10’), πήρε προβάδισμα στο 16’, όταν ο Μαϊσουράτζε σημάδεψε το δοκάρι και ο Κουλούρης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ακολούθως η οικοδέσποινα αναλώθηκε σε διαχείριση του προβαδίσματός της και απείλησε μόνο με τους Ορλάντι (18’, 45’) και Αβραάμ (45+2’).
Στην επανάληψη ένα σουτ του Μαραγκού πέρασε λίγο άουτ (52’), σε αντίθεση με εκείνο του Κουντούνα στο 66’, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Κόπριβετς για το 1-1.

Ο Πάους αντέδρασε περνώντας ταυτόχρονα στο παιχνίδι τους Μαρτίνες, Μακρή, Ντλοβού, η ομάδα του απείλησε με τον Ορλάντι (73’) κι εν τέλει ανέκτησε το προβάδισμα στο 84’ με πέναλτι που αξιοποίησε ο Ντλοβού.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς - Γκάμπριελ, Οικονόμου, Λαΐφης, Νούχου - Μαϊσουράτζε, Μαραγκός (70’ Μαρτίνες) - Κάλβο, Ορλάντι, Αβράαμ (70’ Μακρής) - Κουλούρης (70’ Ντλοβού).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Σ. Ιωάννου, Α. Ιωάννου, Κρασάς, Ντιαλό, Βλασόπουλος, Κολάνης (46’ Φωτίου), Κουτούνας (75’ Σωτηρίου), Θεράποντος (60’ Βέσλεμ), Κουλούρης, Σολώμου
Διαιτητές: Κυριάκος Κυριάκου - Μανώλης Τίγρης, Αντρέας Αποστόλου - Αντρέας Κωνσταντίνου. 

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος