Σουάρες προς τους παίκτες της Εσπανιόλ: «Είστε σκουπίδια»

Σύμφωνα με την αναφορά του διαιτητή, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ο Λουίς Σουάρες συνέχισε να προκαλεί τους παίκτες της Εσπανιόλ και μετά την λήξη της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την φάση των "16" του Copa del Rey.

Οι κόντρες μεταξύ των δυο παικτών, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οδήγησαν τον διαιτητή να δείξει πολλές φορές την κίτρινη κάρτα και δυο φορές την κόκκινη, όμως δεν έμειναν εκεί καθώς οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα.  Όπως αναφέρει η "marca.com" ο Μαρτίνεθ Μουνουέρα ήταν παρών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ του Σουάρες και ορισμένων παικτών στη φυσούνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ.

Συγκεκριμένα τι αναφέρει ο Μουνουέρα: "Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες περίμενε τους παίκτες της Εσπανιόλ στη φυσούνα και τους είπε τα εξής: 'Εδώ σας περιμένω, είστε σκουπίδια'. Στην συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και των τεχνικών επιτελείων των δυο ομάδων για να χωρίσουν τους παίκτες".

Εφόσον ο διαιτητής είδε τα πάντα και τα κατέγραψε αναμένεται τιμωρία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας στον Ουρουγουανό επιθετικό της Μπάρτσα.

Ο Πικέ "πικάρει" τους οπαδούς της Εσπανιόλ

Έπειτα από λιγότερο από μια εβδομάδα η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε και πάλι την Εσπανιόλ, αυτή τη φορά για το Κύπελλο και ο Πικέ βρήκε την ευκαιρία, μετά το τέλος του αγώνα, να πικάρει τους οπαδούς των "περικίτος".

Είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Αποκαλούνται 'εξέχουσα μειονότητα', αλλά προφανώς είναι τόσο λίγοι που δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε το γήπεδό τους". Ο λόγος που το είπε αυτό είναι γιατί την προηγούμενη εβδομάδα στο "Κορνεγιά - Ελ Πρατ" βρέθηκαν περίπου 28.000 θεατές σε ένα γήπεδο που χωράει κάτι παραπάνω από 40.000.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ