Η Μπενφίκα το πάνω χέρι για τον Μήτρογλου

Kαλά εξελίσσεται η χρονιά για τον Κώστα Μήτρογλου στην Πορτογαλία. Ο Έλληνας επιθετικός μετρά 22 εμφανίσεις με 8 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Και όλα αυτά την ώρα που ο ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης των "αετών" είναι μεγάλος, αφού εκτός από τον "πιστολέρο" υπάρχουν και οι Ζόνας, Χιμένες (ο τελευταίος αποκτήθηκε κατά 50% έναντι του ποσού των 3.000.000€ από την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα από Τουρκία, Πορτογαλία και Αγγλία εμπλέκουν το όνομα του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία εν μέρει έχουν μία βάση. Και λέμε εν μέρει γιατί όντως υπάρχουν προτάσεις, όμως ο παίκτης δεν σκέφτεται να φύγει από την Μπενφίκα.

Ντουμπάι, Τουρκία και η... καψούρα της Premier

Οι Τούρκοι πάντα έχουν στο ραντάρ τους τον Μήτρογλου. Μάλιστα κορυφαία ομάδα της χώρας είχε προσεγγίσει την Φούλαμ για το ενδεχόμενο αγοράς του, όμως το ποσό που προσέφερε δεν ικανοποίησε τους "κότατζερς". Ενδιαφέρον υπήρξε πρόσφατα και από σύλλογο της Premier League (από την 15η θέση και κάτω) που είχε την ίδια τύχη.

Ο Μήτρογλου απέρριψε και μία "τρελή" πρόταση από το Ντουμπάι, αφού θέλει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο (το ποσό είναι άνω των 10.000.000€). Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Μπενφίκα έχει το πάνω χέρι για τον παίκτη.

Η ρήτρα του Έλληνα στράικερ είναι στα 7.000.000€ και μπορεί να ενεργοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, μάλιστα, θα ενεργοποιηθεί μιας και ο τεχνικός των "αετών" έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μήτρογλου.

Κλείνοντας να πούμε πως κατά 90% ο παίκτης θα παραμείνει στην Πορτογαλία, όμως καλό είναι να κρατήσουμε μία πισινή. Ειδικότερα όταν η Premier League παραμένει απωθημένο για του "πιστολέρο".




 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ