Δύο αγωνιστικές τιμωρία στον Σουάρες

Δεν έμεινε ατιμώρητη η συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες απέναντι στους ποδοσφαιριστές της Εσπανιόλ, στο ματς του Copa del Rey στο "Καμπ Νόου". Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF) επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον Ουρουγουανό επιθετικό των "μπλαουγκράνα".Όπως ανέφερε η "marca.com" ο διαιτητής, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ήταν παρών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ του Σουάρες και ορισμένων παικτών της Εσπανιόλ στη φυσούνα μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τους "16" του Copa del Rey.

Η έκθεση του διαιτητή ανέφερε το εξής: "Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες περίμενε τους παίκτες της Εσπανιόλ στη φυσούνα και τους είπε τα εξής: 'Εδώ σας περιμένω, είστε σκουπίδια'. Στην συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και των τεχνικών επιτελείων των δυο ομάδων για να χωρίσουν τους παίκτες".

Η Μπαρτσελόνα θα εφεσιβάλει της απόφασης ενώ ο Λουίς Σουάρες θα εκτίσει μέρος της ποινής του στη ρεβάνς του Copa del Rey, στις 13 Ιανουαρίου κόντρα στην Εσπανιόλ, στο "Κορνεγιά Ελ Πρατ" και το υπόλοιπο αυτής (σε περίπτωση που διατηρηθεί η τιμωρία) στο πρώτο ματς των προημιτελικών (εάν η Μπαρτσελόνα προκριθεί).

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε κι ο 29χρονος Σενεγαλέζος μέσος της Εσπανιόλ, Παπακουλί Ντιόπ, για την εξύβριση του Σουάρες: "Σε γαμ..., πουτ... γιε", είπε χαρακτηριστικά. Μια αγωνιστική και για τον Παραγουανό πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ερνάν Πέρες.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί ασκεί έφεση κατά της απόφασης της LFP για οφειλές 55 εκατ. ευρώ στον Εμπάπε
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών