ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση «σφάζονται» για Καλό

Βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στη Δόξα για απόκτηση του Καρλίτος κατέθεσε η Ανόρθωση. Η «Κυρία» έβαλε εδώ και μέρες στο «στόχαστρό» της τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό και αυτή είναι η τρίτη φορά που κτυπά την πόρτα της ομάδας της Κατωκοπιάς για χατίρι του βραχύσωμου ποδοσφαιριστή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Αμμοχώστου πρόσφερε στη Δόξα 100 χιλιάδες ευρώ για να κάνει δικό της τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ποσό που φαίνεται να ικανοποιεί τη διοίκηση της Δόξας.
 
Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Ανόρθωσης και Δόξας, μπήκε «σφήνα» ο ΑΠΟΕΛ που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι διατεθειμένος να αποζημιώσει οικονομικά την ομάδα της Κατωκοπιάς. Πληροφορίες από τη Λευκωσία αναφέρουν μάλιστα ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" έχουν προσύμφωνο με τον ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι. 
 
Εξελίξεις για το μέλλον του Καλό αναμένονται σύντομα με τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό της Δόξας, που πέτυχε έξι γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, να εξελίσσεται σε πρόσωπο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα