Ούτε με παίκτη παραπάνω δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο, ΑΕΛ και Πάφος έμειναν στο ισόπαλο 0-0, παίρνοντας από ένα βαθμό στην προσπάθειά τους για να αποφύγουν τις περιπέτειες του υποβιβασμού.
 
Η ΑΕΛ έφθασε τους 16 βαθμούς και είναι μόνη στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η παφιακή ομάδα με 13 βαθμούς παραμένει στην προτελευταία θέση.
 
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται από το 61’ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αλαμπί.
 
Άτυχη η ΑΕΛ
Η ομάδα της Λεμεσού μπορούσε να ανοίξει νωρίς το σκορ, καθώς πριν από τη συμπλήρωση του 1’ το σουτ του Φέλτσερ βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κρούμινς. Οι γαλαζοκίτρινοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, αλλά οι 2-3 καλές ευκαιρίες που έφτιαξαν δεν ήταν εντός στόχου.

 

Αριθμητικό πλεονέκτημα
Στο 61’ η ΑΕΛ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αλαμπί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


 
Δεν κατάφερε να σκοράρει
Με παίκτη παραπάνω, η ομάδα της Λεμεσού άσκησε πίεση προς την αντίπαλη εστία και έψαξε την επίτευξη ενός τέρματος προκειμένου να πάρει τη νίκη. Ο Σταύρου στο 70’ και ο Μέσκα στο 85’ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να χριστούν οι σωτήρες της ομάδας του, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΛ χάθηκε στο 87’ με τον Οκόγιε να διώχνει την μπάλα προ της γραμμής μετά τη σέντρα του Ρομπέρ.
 


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: -
Κίτρινες: Αντράδε (4η), Οχένε / Κχμαλάτζε, Μάρκες
Κόκκινη: Αλαμπί (2 κίτ.)
Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Μάκης Χάβος):
 Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σιέλης, Μέσγκα, Αϊρόσα, Ελευθερίου, Αντράδε, Θεοδώρου (33' Σοάρες), Ελευθερίου (73' Φράγκος), Φέλτσιερ (59' Σταύρου), Σαρδινέρο, Οχένε.
Πάφος FC (Απόστολος Μακρίδης): Κρούμινς, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκόμες (53' Σιέλης), Μάρκες, Ιωάννου, Γκρίγκετς, Κχμαλάτζε (64' Μακρής), Ίμπσον (73' Οκόγιε), Αγίβι, Μάατσι.

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μάκης Χάβος:  "Ξέραμε πόσο πολύ θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο γιατί είμαστε πολύ νευρικοί. Δεν κάναμε καθόλου φάσεις. Όλα αυτά ήρθαν από την πίεση που είχαμε. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στο πρώτο μέρος... ωστόσο με το "αν" δεν ζούμε στο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και ειδικότερα μετά την κόκκινη. Φτάναμε με μεγάλη ευκολία στην αντίπαλη εστία ωστόσο είναι φανερό ότι δεν έχουμε το επιθετικό γκολ. Περιμένω με μεγάλη αγωνία τις τέσσερις μεταγραφές για να μας βοηθήσουν. Δυστηχώς δεν μπορούμε να τελειώνουμε τις φάσεις καθώς δεν έχουμε ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση".

Απόστολος Μαρκίδης:  "Θέλω να συγχαρω τους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος που έχουν δέιξει σήμερα. Στην φάση που είμαστε πρέπει να έχουμε ψυχή και χαρακτήρα. Θέλαμε να ποντάρουμε πολύ στην ψυχολογία ώστε να κρατηθούμε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο να βάλουμε πίεση στην ΑΕΛ.Με την αποβολή του Αλαμπί καταθέσαμε ψυχή και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ ότι αυτός ο βαθμός θα μας βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά παρά βαθμολογικά. Να καλέσω τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ δυσκολεύεται στο γκολ και ήταν πιο εύκολο για εμάς να κρατήσουμε το μηδέν. Πιστεύω ότι η ΑΕΛ δεν θα μπεί σε περιπέτειες γιατί και καλή ομάδα".
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα