Έριξε τεσσάρα στα χαλαρά η Ομόνοια

Εύκολο, όπως αναμενόταν, ήταν το απόγευμα της Ομόνοιας, η οποία επικράτησε με 4-0 της Αγίας Νάπας, η οποία παραμένει καθηλωμένη στον πυθμένα της βαθμολογίας.
 
Οι πράσινοι ήταν οι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φέρνοντάς τον στα μέτρα τους από τα πρώτα 21’, χρονικό διάστημα στο οποίο κατάφεραν να πετύχουν τα δύο γκολ.
 
Η Ομόνοια με τους τρεις πόντους έφθασε τους 33 και παραμένει στην πέμπτη θέση, ενώ η Αγία Νάπα με μόλις οκτώ βαθμούς πρόσθεσε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.
 

Μέχρι το 21’
Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε πολύ νωρίς στον αγώνα, μιας και στο 3’ ο Μπεμπέ εκτέλεσε φάουλ από την αριστερή πλευρά (της επίθεσης της Ομόνοιας) και έστειλε συστημένη μπαλιά στο κεφάλι του Σέρινταν, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πέτυχε το 1-0.
 
Το τέρμα αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Ομόνοια να ελέγξει πλήρως τον αγώνα, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά μετά το 21’, όταν ο Ασίς βρήκε κενό χώρο προς την εστία του Κίττου, μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0 για τους πράσινους.
 

 
Σε χαμηλούς ρυθμούς

Από εκεί και πέρα, και κυρίως στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Ομόνοια κράτησε στην κατοχή της την μπάλα και προσπάθησε να την κυκλοφορήσει και να φτάσει μέχρι την περιοχή των φιλοξενούμενων για να διευρύνει το υπέρ της αποτέλεσμα.
 
Από την πλευρά τους οι παίκτες της Αγίας Νάπας δειλά-δειλά έβγαιναν σε κάποιες αντεπιθέσεις, όμως σε κάποιες περιπτώσεις που έφθασαν μέχρι την περιοχή της Ομόνοιας δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Παναγή.
 
Δύο γκολ ο Σκέμπρι

Εκεί που έδειχνε ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν στο 2-0 στα τελευταία λεπτά έδρασε ο Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος πρώτα στο 89’, μετά την πάσα του Ασίς, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και έπειτα στο 90+2’ έγραψε το τελικό 4-0 για τους πράσινους.
 
H TAYTΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
 3' Σέρινταν, 21'Ασίς, 89', 90'+2Σκέμπρι
Κίτρινες: Ρέινολντς
Συνθέσεις:
Ομόνοια (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
 Παναγή, Ράμος (88' Καρλίτος), Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Μαργκάσα, Ασίς, Μπεμπέ, Μπαντιμπάνγκα (83' Φυλακτού), Σέρινταν (61' Σκέμπρι), Ρουσιάς.
Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Κίττος, Κατσής, Μενσά (36' Μαχάττος), Σκόπλιακ, Λοϊζίδης, Ρέινολντς, Μπαμπά, Κατσιατής (73' Μουλαζίμης), Μάρκου, Άντολεκ, Γεωργίου.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Δουλέψαμε πολύ. Είχαμε λίγο χρόνο και τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό. Στο ημίχρονο τους είπα συγχαρητήρια γι' αυτό το πράγμα, αλλά να συνεχίσουν, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με μια φάση και ίσως να κάναμε το εύκολο δύσκολο. Από εκεί και πέρα, σίγουρα είναι ευχάριστο που βάλαμε τέσσερα γκολ. Είμαστε καλύτερη ομάδα, παίξαμε καλύτερα, συγχαρητήρια και στο κόσμο και πλέον έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".
 


Γιώργος Κοσμά: "Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα βάσει απόδοσης. Είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και μας στεναχωρεί. Θα μπορούσα να σταθώ στις απουσίες, όμως είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδας πρέπει να είναι δυνατοί και όταν έχουν την ευκαιρία να παίξουν να ανταποκριθούν. Δυστυχώς είναι βαρύ για μας το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δυο γκολ στο τέλος. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα με εμπειρία και μας τιμώρησε. Βλέπουμε τη συνέχεια, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ για να έχουμε ελπίδες στον επαναληπτικό".

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές