Δεν... καταλαβαίνει τον Μουρίνιο ο Πογκμπά

Λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά φαίνεται να έχει πρόβλημα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Το οποίο πρόβλημα εστιάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, στο γεγονός ότι ο Γάλλος δεν... καταλαβαίνει τον προπονητή του και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδέες του. Δεν το λες και ασήμαντο, αλλά σίγουρα δεν είναι και άλυτο.
Είναι γεγονός ότι ο Πογκμπά δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στις μέχρι σήμερα εμφανίσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους» και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τι ζητά από αυτόν ο Μουρίνιο.
Προφανώς και οι εμφανίσεις του δεν δικαιολογούν, επίσης, τα περισσότερα από 100 εκατομμύρια που δόθηκαν για την απόκτησή του.
«Είναι αλήθεια ότι δεν έχω προσαρμοστεί στον ρόλο που έχει ζητήσει από εμένα ο προπονητής. Πρέπει να συνεχίζω να παίζω και να βοηθώ την ομάδα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είμαι ένας παίκτης, ο οποίος προτιμά να παίζει πιο μπροστά, ενώ ο προπονητής μου ζητά να παίζω όπως ο Πίρλο» λέει ο ίδιος ο Πογκμπά.
Είναι αλήθεια πως ο Γάλλος μέσος είχε έναν διαφορετικό ρόλο στη Γιουβέντους, έπαιζε με μεγαλύτερη ελευθερία. Στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο θέλει να τον βάλει να δουλέψει περισσότερο στα αμυντικά καθήκοντά του, ώστε να απελευθερώνονται παίκτες όπως ο Ρούνεϊ και ο Μάτα.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ
Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League