Ιδιάκεθ: «Με Καραπατάκη η ΑΕΚ θα φθάσει ψηλά»

Ενθουσιασμένος από την ατμοσφαίρα αλλά και από το νέο γήπεδο της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιδιάκεθ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα με τέτοιο πρόεδρο μπορεί να φθάσει μακριά και να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιδιάκεθ:
 
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς στο νέο μας σπίτι. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι με έναν τέτοιο πρόεδρο η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και να δώσει χαρά στον κόσμο της. Όσον αφορά τον αγώνα, κάναμε ένα πολύ συγκεντρωμένο ξεκίνημα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σκοράραμε δύο γρήγορα γκολ που ανάγκασε τον αντίπαλο να βγει από την άμυνά του. Στην επανάληψη κυνηγήσαμε περισσότερα γκολ, δίνοντας όμως έμφαση στο να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Παρά το μέτριο ξεκίνημα στη συνέχεια ήμασταν πιο σοβαροί και φτάσαμε στο τέταρτο γκολ. Για το αν πάμε για πρωτάθλημα, θα σας απαντήσω ότι κοιτάμε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Υπάρχει φιλοδοξία για το μέλλον αλλά επιμένω ότι κοιτάμε κάθε Σαββατοκυρίακο ξεχωριστά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Θαλή Θεοδωρίδη:

«Παίξαμε απέναντι σε μιαν ομάδα που η ποιότητα των παικτών της είναι τέτοια που δε συγχωρεί τα λάθη. Αυτό το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Χάσαμε ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη είχαμε ένα δοκάρι με τον Ονίλο και την ατυχία στη διπλή αλλαγή. Οφείλουμε να διορθώσουμε τα σημερινά λάθη».

Δειτε Επισης

Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα