Φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οροφή του "Anfield"! (pics)

Απίστευτο και όμως... αληθινό! Ένας 42χρονος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε έναν τρομερό τρόπο για να "πικάρει" τους οπαδούς της "αιώνιας" αντιπάλου της ομάδας του, Λίβερπουλ, αφήνοντας στην οροφή του "Anfield" μία φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" αλλά και δύο μικρά κουκλάκια με τις φιγούρες δύο παλαίμαχων και εμβληματικών άσων της Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς και Ρίο Φέρντιναντ.

 
 
Πώς το κατάφερε αυτό; Ο εν λόγω οπαδός, ο οποίος θέλει (για ευνόητους λόγους) να διατηρήσει την ανωνυμία του, δούλεψε τους προηγούμενους μήνες στα έργα ανακατασκευής για την αύξηση της χωρητικότητας του "Anfield" (προστέθηκε ένα τρίτο διάζωμα στην κεντρική εξέδρα, με την Μain Stand να μπορεί να φιλοξενήσει πλέον 8.500 έξτρα θεατές) και έτσι είχε εύκολη πρόσβαση στο... άνδρο των "κόκκινων".
 

 

 
"Τα παιδιά με τα οποία δούλεψα μαζί ήταν σπουδαίοι αλλά κάθε φορά που έκαναν δοκιμές ήμουν υποχρεωμένος να ακούω το  You'll Never Walk Alone. Σκέφτηκα έτσι να αφήσω το δικό μου σημάδι στο στάδιο και να τους υπονθυμίζω ποιός ήταν ο καλύτερος.
 
 

 

Οι Φέρντιναντ και Γκιγκς έχουν σκοράρει σε αυτό το γήπεδο πριν λίγα χρόνια οπότε σκέφτηκα να τους δώσω μία καλή θέα του αγωνιστικού χώρου", τόνισε ο 42χρονος οπαδός, ο οποίος αποκάλυψε στην "Daily Mail" πως είναι κάτοικος Λάνκασαϊρ και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά