Λέβι: «Αυτοπεποίθηση, συνέχεια και συνέπεια»

Σημαντική χαρακτήρισε την εκτός έδρας επιτυχίας της Ανόρθωσης επί της Δερύνειας ο Ρόνι Λέβι συμπληρώνοντας ωστόσο πως η ομάδα του χρήζει βελτίωσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ανόρθωση. Ήθελα να ξεκινήσουμε με νίκη τη δεύτερη μου θητεία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που άλλαξε και αυτή προπονητή και που πάλευε συνεχώς και ήταν καλή τακτικά. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν ήταν εύκολο για μας. Απέκτησαν ψυχολογία οι αντίπαλοι και ήταν δύσκολο για μας. Μπορούμε να πούμε κάποια θετικά πράγματα από την εμφάνιση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ. Ήταν σημαντικό που κερδίσουμε, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε. Για να βελτιωθείς χρειάζεται αυτοπεποίθηση, συνέχεια και συνέπεια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», υπογράμμισε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.
«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πληγωμένη ομάδα που χρειαζόταν άμεσα τους βαθμούς. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως δεν είχαμε πολυτέλεια να χαριστούμε σε κανένα. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις με όποιον και αν παίζουμε. Δεν κρατήσαμε την μπάλα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε ιδανικά, όμως δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο τα πράγματα, αλλά ήταν δύσκολο. Ήμασταν στο δικό μας μισό. Δεν βγήκαμε στην κόντρα, για να δημιουργήσουμε προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είδα κάποια καλά πράγματα, αλλά και άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να προσπαθήσουμε να μπούμε στη διεκδίκηση της παραμονής. Έχει ανάγκη η ομάδα από ένα νέο ξεκίνημα για να έχει ελπίδες», εκτίμησε ο τεχνικός της Δερύνειας.

  

Δειτε Επισης

Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)