Ρομπέρτο Κάρλος: "Αυτοί είναι οι καλύτεροι του κόσμου"

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε εκδήλωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρτο Κάρλος έκανε λόγο στον Μαρσέλο Βιέιρα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ (19/11 21:45).
 
Σχετικά με τον Μαρσέλο ανέφερε: "Μαζί με τον Καφού έχουμε εφεύρει έναν διαφορετικό τρόπο επίθεσης. Σήμερα είναι οι Μαρσέλο και Φιλίπε Λουίς. Ο πρώτος που ανέφερα είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του πλανήτη. Κάνει το ποδόσφαιρο πιο αληθινό. Φυσικά, δεν το λέω για να μειώσω τον Λουίς".
 
Επιπλέον, μπορεί να έδωσε στον ποδοσφαιριστή της "Βασίλισσας" τον εν λόγω τίτλο, αλλά δεν πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τον ίδιο: "Νομίζω ότι δεν είναι καλύτερος από μένα, αλλά κάνει κι αυτός σημαντική δουλειά. Υπερισχύει σίγουρα στο τεχνικό κομμάτι. Εγώ στήριζα το παιχνίδι στη δύναμη".
 
Ακόμα, αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι πολύ έξυπνος αθλητής. Γνωρίζει ότι κάποιες φορές πρέπει να βοηθά τον Μπενζεμά κι άλλες να σκοράρει. Σήμερα, είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν βάζει γκολ, αλλά ψάχνει ελεύθερο χώρο, για να κινηθεί και να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζω οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται πόσο καλός είναι ο Ρονάλντο, λόγω της νοημοσύνης που έχει, αλλά και για τα τόσα γκολ που έχει πετύχει".
 
Τέλος, έκανε ένα σχόλιο για το ντέρμπι της Μαδρίτης (19/11 21:45): "Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Αν έπαιζα θα έλεγα πάμε να κερδίσουμε, αλλά τώρα παρακολουθώ τα πράγματα από άλλο πόστο. Νομίζω ότι ο Ζιντάν έχει τον χρόνο, έτσι ώστε να εντοπίσει τα αδύναμα σημεία της Ατλέτικο και να 'οδηγήσει' τη Ρεάλ στη νίκη".
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ