Γκαμεϊρό: «Ο Αντσελότι αθέτησε την υπόσχεσή του»

Δριμεία κριτική προς τον Κάρλο Αντσελότι άσκησε ο Κέβιν Γκαμεϊρό, αναφερόμενος στο διάστημα συνύπαρξής τους στο "Παρκ ντε Πρενς". Ο Γάλλος επιθετικός υποστήριξε πως ο νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τού είχε ζητήσει να μην αποχωρήσει, υποσχόμενος προς εκείνον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι το οποίο, κατά τον ίδιο, δεν συνέβη ποτέ.
 
"Όταν αντικατέστησαν τον Αντουάν Κομπουαρέ με τον Αντσελότι, σύντομα συνειδητοποίησα ότι εκείνος δεν βασιζόταν σ' εμένα. Προς το τέλος της πρώτης του σεζόν εκεί, του είπα ότι ήθελα να φύγω, αλλά με σταμάτησε και μου είπε πως θα έπαιρνα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, διότι η ομάδα θα είχε βαρύ πρόγραμμα.
 
Δεν κράτησε την υπόσχεσή του. Πήγα στο γραφείο του για να του μιλήσω και να ζητήσω εξηγήσεις και παρότι ήταν ανοιχτός στο διάλογο, δεν άλλαξε τίποτα", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
Μετά την περιπέτειά του στους Παριζιάνους, ο 29χρονος μετακινήθηκε στη Σεβίλλη, όπου και κατέκτησε τρία διαδοχικά Europa League, ενώ σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος", πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ